Перверзия! Галена танцува със скелет около ковчег!

Галена погребениеИскате ли да видите как  би изглеждало едно супермодерно и луксозно погребение, в което оплаквачките танцуват  по гащи и жартиери?

И ако мислите, че те такова животно нема, то хвърлете око на новия клип на Галена и косите ви ще настръхнат от възмущение и ужас. В тон с най-кошмарната некрофилия в клипа към песента „Една жена“ си има всичко. И ковчег, и труп в ковчега, и скелет и оплаквачки.

Певицата играе ролата на опечалената вдовица и най-вероятно от мъка е останала само по бельо. Тя сластно се кълчи около ковчега с любимия си, вие някаква жална чалга, върти се в страстни еротични пози, а за по-убедително накрая награбва в прегръдките си скелет и започва да танцува с него.

Ако е искала да задмине Мадона, го е направила поне с три обиколки. Грозно, безвкусно, перверзно и шокиращо.

Само за няколко дни  след премиерата на клипа  в YouTube, който е пълен с фалшива скръб и еротика, близо 500 мазохисти са го гледали. Явно за мъжете няма значение, че в ковчега лежи труп, важното е мацките да са голи и да се кълчат по екрана в жизнерадостен кючек.

Но повечето от жените са шашнати. Възможно ли е да се подиграваш и да пародираш скръб по този начин? Морално е Галена да мята задник  край ковчег в сластни секспози и да пее кръшни маанета? Нормално ли е по този начин да се се подиграва със скръбта на истинските вдовици, които буквално онемяват пред наглостта на видеото?

Продуцентите ще кажат, че това е художествен похват. Да, възможно е да има такива похвати, но могат ли да кажат какво е посланието на клипа? Каква е художествената внушаемост и в какво възпитава той?

Освен в показване на голотии, но те могат да се показват и без ковчег!

https://youtu.be/lj-Dv5ATQz8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *