Евгени Минчев шокиращо: Правя се*с по пет пъти на ден!

Евгени Минчев ревЕвгени Минчев отново успя да шокира зрителите, като заговори за  своята потентност.

Много съм потентен, мога да го правя по пет пъти на ден, когато реша, каза лордът. И допълни – няма значение дали е с мъж или жена. Мога и с двата пола.

Той призна, че вече му е време да създаде семейство  и да има свое дете. Искам добра и изискана жена, семейството ни ще е много сплотено, много успешно, защото и двамата ще бъдем с опит. Искам да имам син, когото ще възпитам строго, защото ще съм много взискателен баща. Така съм устроен, да желая най-доброто и да не жаля средства да го постигна.

Моята майка ме изостави, когато бях  на 14 години. Признах й, че харесвам момчета и тя се ужаси. Излязох на квартира и повече не я видях. Единствено се появих на погребението й. Тя не искаше да ме вижда. Иначе приемаше подаръците, които й пращах, прие и апартамента, който й купих, но мен не ме искаше.

Такъв е животът…Не се нарежда както го искаш.

Минчев разказа и че много се е срамувал, че работи като ватман. Тогава навлязъл в артистичните среди в София и твърдял, че има брат-близнак, който кара трамвай.

Но пък не се срамува изобщо, че и досега обича шкембе чорба. Понякога му писвало изисканото меню от чер хайвер и суши, слизал в гостилницата до дома си и с кеф изяждал едно голямо шкембе с много чесън и лют пипер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *