Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борислав от „Биг Брадър“: Не само на Евгени Минчев съм пращал голи снимки!

Борислав голКакво толкова е станало не разбирам, каза брадърът Борислав от Казанлък. Не съм пращал голи снимки само на Евгени Минчев!

Вече си е съвсем нормално хората в социалната мрежа да си разменят всякакви фотоси, не зная какво нередно намирате в това. Писахме си с Евгени във фейсбук и се уговаряхме той да ми намира ангажименти и да ме рекламира, а аз да му давам част хонорара си.

Б голТогава той ми поиска голи снимки и аз веднага му изпратих. Можеше да ги иска във връзка с бъдещите ми ангажименти, а можеше и да обича голи мъже, не зная. Все ми е едно. Нищо няма да ми стане, ако ме погледа гол, нали, пита престорено наивно мачото. Аз не съм ги пращал само на него. Пращал съм ги на продуценти, на жени, когато си нямах постоянна приятелка. Това си е съвсем нормално.

Гордея се с члена си и нямам никакви скруполи да го показвам. Както всички сте забелязали, той е внушителен и красив. Жените непрекъснато се снимат без дрехи и на никого не му прави впечатление. Ние, мъжете, да не сме нещо различно?

Не зная кой ми пусна фотосите, докато бях в Къщата, но не му се сърдя. Направил ми е голяма реклама.

Колкото до Евгени – наистина ме покани да отида у тях с мръсни чорапи. Възможно е да има някакъв фетиш към тях. Не знам. Ходил съм му на гости, обаче с чисти чорапи.

Разказах всичко това в Къщата, за да му затворя устата. Той през цялото време ме обиждаше и се отнасяше с пренебрежение към мен. Е, отворих си устата и му показах кой е ватманът вътре и кой кара трамвая. Разсърди се, млъкна и спря да се занимава с мен, което идеално ме устройваше.

От продукцията знаеха за случая със снимките и чорапите и като дойде подходящият момент, ме предизвикаха да го разкажа. По-скоро Евгени ме предизвика с държанието си, категоричен е изгоненият от зрителите брадър.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *