Невероятно! Коко Динев се върна при Анелия!

Коко ИвонАнелия и Коко Динев отпразнуваха  заедно рождения ден на щерка си Ивон. В името на детето те се събраха като  истинско семейство и задено седнаха на трапезата.

Цялата тази привидна идилия се случи заради Ивон. Щерката  на бившата светска двойка имаше рожден ден преди настъпването на Новата година. И въпреки всички твърдения, че са скарани, Анелия и Коко показаха, че са в прекрасни отношения.

Впрочем фолкаджийката винаги е твърдяла, че двамата не са скарани, уважават се и той винаги много й помага и за детето и за нейни проекти, а  бившият  й  избягвал да й създава проблеми, въпреки че тя и настоящата му Емилия са в очевиден конфликт. Това е доста странно, защото  втората  му съпруга очаква някаква подкрепа в негово лице, но обикновено той застава на страната на първата.

Още по-любопитно е, че майката на Коко Динев също обожава внучката си Ивон и приема за истинска снаха единствено Анелия и  няма нищо чудно как бившата  фамилията се щракна за спомен около тортата на порасналата Ивон, докато Емилия се беше скрила незнайно къде.

Момиченцето вече дава заявки за звездно бъдеще. Засега тя не блести с някакъв особен талант, но обича да позира, да се самоизявява и вероятно много скоро ще тръгне по стъпките на майка си, а  Анелия едва ли би имала особено нещо против.

Въпреки това не всяка чалга гърла смята, че е добре наследниците й да тръгнат  по нейния път. Певиците знаят  какви жертви и компромиси са направили, за да достигнат славата и многото пари и не им става особено приятно, когато си представят поне, че през  същото тръва да минат и  децата им. Особено ако имат възможност да ги изучат в скъпи училища да им предоставят едно по-различно бъдещо развитие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. току що гледах звездно по планета и съм потресена и отвратена от анелия ето какво ме отврати в нея
    тя каза….аз съм направила такива неща, които никой друг изпълнител не е напарвил през 2014г..аз направих концерт в зала само с 20 дни подготовка , такъв концерт никой друг изпълнител не е напрАвил..аз заслужавам и певица на годината и идол на годината но нека феновете сами да изберат моята награда……
    ПО НАГЛА И НАХАЛНА ОСОБА ОТ АНЛЕИЯ НЯМА ДА СЕ РОДИ..ТО БИВА БИВА НАХАЛСТВО АМА НЕЙНОТО ВЕЧЕ ПРЕЛИВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ.ЕТО И ТУК НА СНИМКАТА СЕ Е НАБУТАЛА ДА СЕ СНИМА С КОКО ДИНЕВ АКО ИМАШЕ МАЛКО АКЪЛ В ОВЧАТА СИ ГЛАВА ТЯ ЩЕШЕ ДА ОСТАВИ КОКО ДА СЕ СНИМА САМ С ДЪЩЕРЯ СИ ИВОН..КОКО Е ЩАСТЛИВ С ЕМИЛИЯ ИМАТ СИ НОВО СЕМЕЙСТВО И ДЕТЕНЦЕ И АНЕЛИЯ НЕ ТРЯБВА НАГЛО ДА СЕ БУТА И ДА ПОЗИРА С НЕГО….АНЕЛИЯ ЗА МЕН Е АДСКИ НАГЛА И ЕЛЕМЕНТАРНА ЖЕНИЦА – ТОВА Е …

  2. ха ха ха концерта на анелийка на 29 ноември 2014г беше пълен провал а песните които издаде през 2014г бяха пълни бози и заемаха последните места впопфолк класациите ..ха ха искала награда ха ха ….за вълчица на годината я бива но за друго НЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *