Златка видиоти Миро със селфита, снима го като панаирджийска мечка

Златка селфиЧерната Златка е една от родните дами, които обожават да си правят снимки с повод и без повод , ако е възможно, биха държали камерата пред себе си денонощо. А след това ще качат целия заснет материал в социалната мрежа и ще чакат овации и аплодисменти.

Този неин навик обаче съвсем не се нрави на половинката й Мирослав, пише  HotArena.net. Той няма нищо против тя да се щрака по цял ден, стига да не замесва и него.

 Бизнесменът обаче бе буквално изнасилен дори и на Нова година да се включи в поредната увековечаваща любовта им  самоснимка на с любимата си. Отегчената му физиономия обаче издава, че тази дейност нито му е присъща, нито му е приятна. И той гледа на нея с досада и се включва само и само да не обиди и разреве скъпата си.

На фотоса изражението му е сякаш  Злати насила го е довлякла до телефона и го е накарала да се щракнат, като преди това първо го е увещавала, а после  го е заплашила най-малкото с убийство.

Безразличието от факта  дали ще имат общо фото от поредния шумен празник, или няма да имат, си личи и от това, че Миро дори няма сили или  желание да си вдигне очите и да си направи труда да погледне в обектива. А примирено очаква сесията да свърши и да го оставят на мира.

 За сметка на това – Златка  се е ухилила до ушите, щастлива, че ще има какво да качи в профила си и да покаже на другите колко много я обича Миро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *