Атентат! Срязаха и четирите гуми на колата на Линдарева

Зорница припадаНеобичаен подарък за Нова година получи Зорница Линдарева.

Съседи са срязали  през нощта и четирите гуми на колата й и то точно в новогодишната нощ. Не мога да повярвам, че има такива хора, възкликна тя и публикува снимка на „ранения“ си автомобил във Фейсбук.

„ Вижте какви мили съседи имам, написа назидателно манекенката. Разрязали са ми и четирите гуми жестоко навръх Нова година. И са ми откраднали  саксиите с „Коледни звезди”. Злобари! Ама вие никога няма да имате това, което аз си  имам, каквото и да правите, колкото и  да ми завиждате, това е положението“. – цепи се възмутената брадърка.

Малко преди празника тя зарадва феновете си със снимки топлес и отново се похвали със стройната си фигура и най-вече със силикона си. В същото време се оплака, че част от далечните й роднини не й говорели и се чувствали посрамени от участието й във ВИП Брадър. Те не понесли огромната излагация, при която тя се яви като участничка в любовен триъгълник, и до самозабрава, припада от алкохола, държа се предизвикателно и от време на време се събличаше да съблазнява мъжете.

Част от родата не одобрила поведението й, а фамилията била само една в България и всички се чувствали посрамени.

Явно и съседите й не я понясат особено, щом да й поднесли този неочакван „подарък“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *