НАТО В КЛИНИЧНА СМЪРТ! Кризисно присъединява Австралия и Япония в отчаян опит да спре Руско – Китайската инвазия!

Декември 2019 г. – на своята 70-годишнина в Лондон, НАТО се опита да се измъкне от гроба на изтеклата си годност и да поеме към нови географски експедиции, т.е. към голяма война в Европа, Балканите, Близкия Изток и Тихия океан.

Юбилейната среща на НАТО стана сблъсък на дълбоките разногласия между САЩ, Франция и Турция.

Няколко дни по-рано френският президент Макрон – бивш банков служител на Ротшилд, заяви, че НАТО е в „мозъчна смърт“, на което от Турция Ердоган му отговори, че в смърт е неговият собствен мозък и че Франция няма никаква работа в Сирия. Освен това Ердоган няма да одобри плана за защита на страните от Прибалтика и Полша, ако НАТО не признае „отрядите за народна самоотбрана“, т.е. кюрдската YPG, за терористична организация, която е съюзник на СЩА в Сирия. И няколко дни след срещата в Лондон Ердоган заплаши САЩ, че ако въведат нови санкции ще закрие базите им в Инджилик и Кюреджик, две от най-важните бази на НАТО в света.

Много експерти все още не разбират какво се крие зад новите сблъсъци в НАТО. Ще припомним, че Главната цел на НАТО при неговото създаване, според Лондон, беше „да се държи СССР отвън, Америка вътре, и немците – долу“ /Keep the Soviet Union out, the Americans in, and the Germans down/. След разпадането на СССР Русия е новата заплаха, Германия може да провежда само ограничена собствена, но има и нова заплаха – Китай, и НАТО ще се разшири към Тихоокеанския район.Реализацията ще започне с влизането на Австралия в НАТО през 2026 г./.

В Европа истинското лице на НАТО ни връща към вековното френско-германско съперничество в нов вариант. Франция е ядрена държава в НАТО и иска да остане такава и в ЕС за сметка на европейската наддържавна структура, докато Германия не може да стане военна супердържава без ядрено оръжие в НАТО, но и налагат да поеме основното бреме за въоръжаването на НАТО с увеличените разходи над 3 процента от БНП, за което настоява Тръмп.

На източната страна на НАТО ще действа ядреният Израел с неговата средиземноморска функция и връзка с Франция, която започна още при Саркози.

На това се противопоставя Ердоган, не само заради Палестина и политиката на Израел в Газа, но и заради намесата на Франция в Сирия и в Либия.

Новината от Лондон обаче не беше разпадането на НАТО, а преобразуването на Атлантическия пакт в Тихоокеански-атлантически, като в него ще бъдат включени Австралия, Индия и Япония, за да блокират Китай. Как и кога ще стане това не е ясно, но вече има ново американско командване – ИндоПаком.

Противопоставянето срещу Русия и Китай навлезе в нов етап в Космоса и на сушата.

В края на декември американците изстреляха образец на нова балистична ракета с неядрено изпълнение, с което потвърдиха, че именно те нарушиха Договора за съкращение на ракетите със средна и малка далечина, като много по-рано от 2 август 2019 г., когато официално излязоха от него, започнаха разработката на непозволени ракети, като обвиниха руснаците.

През 2017 г. и 2018 г. САЩ прехвърлиха в Европа хиляди танкове и бойна техника F-22, потвърдиха наличието на най-малко 700 ядрени бомби B-61, изградиха ПРО в Румъния и Полша. Целта е война срещу Русия на територията на Европа с европейско пушечно месо.

Заради това продължава предислоцирането на военната структура на НАТО кмъ Русия, в това число и в България, където така нареченият премиер Борисов предложи някакъв координационен център за Черно море на НАТО във Варна, което я превръща в цел за унищожение, /както и другите US-бази на наша територия/ не само за Русия, но и за Иран и евентуално за Турция.

По този начин войната в Европа и на Балканите направи нова крачка напред, за което предупреждавахме от години.

Пентагонът в момента изпраща в Европа нови 13 000 единици техника и още 20 000 души. Това е най-големият военен контингент на САЩ в Европа за последните 25 години.

От февруари до лятото на 2020 г. навлизаме в нова ескалация в Европа и на Балканите, Украйна, Тихия океан.

НАТО се въоръжава и постоянно прехвърля нещо някъде.

Русия и Китай не стоят със скръстени ръце.

С една дума, началото на Третата световна е въпрос на близкото бъдеще. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. По предсказания от Ванга и Слава Севрюкова ще има кървава Трета световна война, която ще продължи 20 години и след края на която ще има 1000 годишен мир.Оцелелите от войната хора ще поемат по нов път на развитие, братство и разбирателство!Нов Златен век за човечеството!
    Аз пък ще добавя още нещо – след края на Третата световна няма да има повече капитализъм, експлоатирани и експлоататори.Няма да има и САЩ, Израел и UK!

    • Предсказания… бла, бла…, глупости на търкалета! Докато има вярващи на предсказания…, хайде да не се обидят вярващите в тях… Истината е, след края на евентуална Трета световна война ще остане само пепел. НЕ НА ВОЙНАТА! НЕ НА НАТО И ЕС, НЕ НА САЩ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *