Нагло! Местан ОСЪДИ Божидар Димитров за това, че го нарече „ТУРСКИ ШПИОНИН“! Вижте Отговора на професора:

Софийският районен съд осъди на първа инстанция проф. Божидар Димитров да плати глоба от  681 лева за това че е обидил лидера на ДОСТ Лютви Местан.

Местан подал жалба в съда, понеже се почувствал изключително засегнат от думите на професора през юли миналата година, когато в телевизионно предаване, го нарече „турски шпионин“.

На всичкото отгоре по време на делото се появил свидетел, който твърди, че след въпросното предаване Местан бил силно стресиран, психически се променил и се затворил се в себе си. Непрекъснато бил притеснен и подтиснат и това му състояние все още не се е подобрило. Местан спрял да комуникира с хората очи в очи и започнал да прехвърлял работните си срещи на други колеги от партията ДОСТ, защото той самият бил в депресия.

Не знаем откъде има такива наблюдения свидетелят, но това, което виждаме по телевизията, е съвсем различно. „Депресираният“ лидер на ДОСТ тича като жребец от среща на среща, търчи из селата, агитира на турски, среща се с турски политици, записва клип след клип и то на майчин език… Лютви Местан развива такава дейност, каквато на депресиран и затворен в себе си човек не би му и хрумнало да върши.

„Силно съм учуден, че г-н Местан, който разбира български език прекрасно, се е обидил от метафора“, коментира съдебния фарс от своя страна Божидар Димитров.

„Така, като чета изявлението на свидетелите за неговото душевно състояние,  имам чувството, че съм го докарал до самоубийство и в момента едва го удържат да не си сложи въжето.

Аз лично съм бил български шпионин от външното разузнаване и се гордея с този факт, дори издадох книга  „За кожата на едно ченге“. И всеки, който е служил на България, трябва да се гордее. Понеже г-н Местан е етнически турчин, той също би трябвало да се гордее, а не да се срамува, че служи на  родината-майка“, допълни професорът.

„Няма да обжалвам присъдата, а ще му платя. Зная, че размерът на сумата е търсен съзнателно – 681 лв.  са точно годината на създаването на българската държава. С това Местан вероятно иска да ме уязви. А с мен и цяла България. Само че не знае, че по последни  сведения българската държава е основана през 632 г. от хан Кубрат, а хан  Крум я е разширил, завземайки византийската област Мизия през 681 година“, категоричен е Димитров.

Провокацията на „наранения“ и „депресиран“ Местан обаче не успя, а го унижи още повече.

Дали е турски шпионин, или вярна маша в ръцете на Ердоган, ние от Скандално.нет не можем да твърдим със сигурност. Но фактите говорят сами: На учредяването на ДОСТ гости бяха само представители на турски партии, имами и исямисти. В ДОСТ се говори само на турски език. И заснетите им предизборни клипове са на турски.

Кое толкова е засегнало господина, иначе завършил българска филология и направил кариера в България?

Когато си турски слуга, подлога, шпионин, или маша, не е ли все едно дали си наранен и депресиран от този факт или не?!

Когато действията ти сами го доказват… Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. И така какъв е извода :Лютви Местан роден в пределите на България бивш доносник на службите със сигурност е докладвал и за настроението на етническите турци и със сигурност е учасвал във“ възродителният процес“ сега играе радетел на демокрация, отговорност свобода и толерантност. Е може ли да се вярва на такъв човек. Братя българи мохамедани, аз мисля ,че сте достатъчно умни за да не гласувате за човек продаващ интересите на родината си ! тОЙ ЩЕ ПРЕДАДЕ И ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ ,КАКТО ГИ Е ПРЕДАВАЛ ПРЕДИ 1989
    Аз казах

  2. Втория ми коментар е по отношение на хан Крум:Управлението на хан Крум започва някъде около 800-та година .Моля спестете на пофесор Божидар Димитров някой лев!А стреснатия г-н Местан да отиде при баячка!

  3. Местан работи против интересите на всички, които живеят в България!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *