Борисов пред „Ройтерс“: Дружбата ни с Турция е жизнено важна за България! РУСНАЦИТЕ НЕ СА НИ БЛИЗКИ! Виж Тук:

Със своите действия като премиер и началник на партията-майка, както и с  „коментарите“ си на събитията по света и у нас, Борисов извършва всекидневни политически самоубийства.

Едно от тези негови „знакови“ „действия“ бе едноличното му решение да посочи за кандидат-президент на ГЕРБ… Цецка Цачева. Какви бяха мотивите му така и не стана ясно. Но дори най-близките му хора в ГЕРБ не можаха да го разберат. Толкова ли не ни останаха неопетнени от политиката  лице? – питаха се в отчаяние те, когато разбраха за научиха за абсолютно неадекватното „решение“ на своя лидер.

Лошото е, че и след президентските избори Борисов продължи с погрешните действия и коментари. И докара издънките си до цяла дозина. Напоследък например в опиянение и транс от „вниманието“ на западните медии към персоната му, гуруто на ГЕРБ в захлас дава дълги и скудоумни интервюта за западни агенции като „Ройтерс“ и „Франс прес“. Пред тях бившият премиер уверено твърди, че не бивало да се караме с Турция. С Русия обаче, пак според него, можело да се караме колкото си искаме.

Като обикновени българи, ние от редакцията на Skandalno.net, искаме да кажем на бащицата, че това е абсолютно погрешна и неадекватна на политическия момент политика.

Най-напред нека видим каква е цената на „приятелството“ на Борисов с Ердоган. Ами цената е убийствена за България. Само за десетина години, през които той бе Главен секретар на МВР и премиер, нашата страна се напълни с огромен брой джамии. Сега те са толкова много, че не за всички се намират миряни, които да се молят на Аллаха. Да не говорим, че броят на джамиите в България, на глава от населението, стана по-голям от броя на джамиите в самата Турция.

И това е само част от цената за достлука на Борисов с Ердоган. Има и друго: През годините, в които банкянският „патриот“ бе начело на държавата, етническата партия ДПС така се развихри, че превърна много изконни български градове като Хасково, Кърджали, Разград и Шумен в ТУРСКИ ВИЛАЕТИ. Там вече българин няма да получи работа, ако не знае турски език. В тези селища българските държавни учреждения не са вече български, защото в тях не се допуска никой, който не знае турски език.

По времето на Борисов се извърши и най-голямото откъсване от българската нация на българските граждани с турско самосъзнание. И бяха тотално скъсани връзките на този етнос с българската държава. Кланяйки се на Ердоган, набеденият за лидер на ГЕРБ човек от Банкя, фактически забрани на турците в България да се интегрират в българското общество. Нещо повече: Турците започнаха да  претопяват българите във вече създадените с помощта на Борисов турски вилаети в пределите на българската държава.

Ето я печалната равносметка от „действията“ на партията-майка и нейният бащица, за многострадална България.

И въпреки всички поражения, които за 10 години в управлението Борисов нанесе на националната ни сигурност, днес той продължава да повтаря своя рефрен, че трябвало да сме приятели с Турция.

Ние от Skandalno.net обаче питаме: Докога ще бъдем „приятели“ с Ердоган и Турция на такава цена? Докато всички българи сложат фесове и започнат да бият чела в прашните подове на джамиите в прослава на Аллах, дотогава ли??! Няма да се учудим, ако в недалечно бъдеще, Винету със сладки и медени приказки за приятелство и единство, почне да ни убеждава, че носенето на фесове и фереджета е чест и привилегия за всеки български гражданин! Дотам ни докара достлука му с неговия пръв приятел и брат Ердоган.

Но има и още: Борисов позволява от години на турските посланици да агитират и да се месят във вътрешните и външни работи на България. Пак „бащицата“ на нацията узакони откровено антибългарската турска етническа партия „ДОСТ“. И допусна националният предател и председател на тази „партия“ Лютви Местан на всеослушание да агитира на турски език. И най-нагло да заявява, че целта на неговата „партия“, (а всъщност  сбирщина от радикални ислямисти като Хафъзов и нему подобните), е в България да има ТУРСКИ ПРЕМИЕР.

Но възхвалата на Турция като „братска“ нам държава е само едната страна на Борисовата монета. Другата е яростното злословене срещу Руската федерация. Ако Плевнелиев бе краен по отношение на Русия, то неговият началник Борисов е по-прикрит, но не по-малко злобен в оценките си за нашата посестрима. Във вчерашното си интервю за агенция „Ройтерс“ бившият премиер си служи с нагли манипулации, подобно на неговите шефове от Брюксел и Вашингтон. Той заявява: „Ние сме против анексията на Крим, защото промяната на границите със сила, носи опасност за България“. Кои са тези „Ние“ след като 90 % от българите са русофили. И комай само Борисов е против връщането на Крим в състава на РФ. И малките деца вече научиха, че Крим никога не е бил украински. Подарен им е за администриране от украинеца Брежнев през 1956 г. заради сухоземната връзка с Украинска ССР. Крим е изконна руска земя от векове. А населението му към днешна дата е съставено от 78 % етнически руснаци. И те, на референдум поискаха да се върнат в своята родина Русия.

Ако Борисов е толкова принципен, трябваше да се обяви най-вече против насилственото отделяне на Косово от територията на Сърбия.  Защото ИСТИНСКИ ОПАСНИЯТ ПРЕЦЕДЕНТ за България бе заграбването на Косово от радикални ислямисти, подпомагани от Западаи най-вече от САЩ. Особено при положение, че Косово си е историческа славянска, а не мюсюлманска земя. Само че „царят“ от Банкя се пени за Крим, а за Косово и дума не обелва. Защото банкянският бодигард служи на чужди господари. Не на интересите на българската държава.

И накрая ще кажем, че всички напъни на Борисов да ни убеди, че трябва да сме „достове“ (приятели) с Турция, защото иначе щяло да стане лошо, са една огромна манипулация. Истината е коренно противоположна. За да опазим България като страна на етническите българи, изобщо не трябва да се кланяме нито на Турция, нито на Ердоган. Защото колкото повече се навеждаме, толкова повече страната ни ще бъде окупирана от турски фирми, джамии, имами, ходжи и ислямистки радикали. И неусетно ще се превърне в ТУРСКИ ВИЛАЕТ.

Единственото ни спасение е час по-скоро да напуснем ЕС и НАТО. Да възстановим дружбата си с Русия. С нейна помощ да създадем отново нашите гранични войски и да пазим здраво границите си. Както и да не позволяваме на ислямистите в България да си разиграват коня.

Останалото са приказки на еничара Борисов за лека нощ. Но това няма да е обикновена нощ. Ще е ЕС-овско – Натовско – Турска нощ на дългите ножове, от която България надали ще се събуди. Българи, не заспивайте, а бдете- Отечеството е в опасност! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Кой му позволи на тоя цървул да се изказва от името на всички българи .

  2. Скандално, голям фен съм ви. Пишете страхотни статии.

  3. ЛЪЖИ И ИЗМАМА, това е вашия мат’рЯл. комунягите се кефят ама и те не вярват на тия писани дивотии! Хахахаа…:)

  4. Докога ще позволяваме на разни неграмотни самозабравили се малоумници да говорят от името на всички Българи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *