Москва: Киев се готви да Нападне Донбас!

Киев продължава да струпва военна техника и сили по границата си с Донбас. По всичко личи, че украинското правителство се готви да нахлуе на териториите на ДНР и ЛНР. Русия е обезпокоена и искам да ви уверя, че при подобно стечение на обстоятелствата, няма да бездейства. Това заяви днес (понеделник, 24. 01) говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Наблюдаваме какво се случва през последниоте дни: Заплахата от провокации на Киев и пълномащабен военен конфликт в Донбас никога не е била по- голяма. Засега обаче руското правителство не е коментирало в кой момент точно  ще се намеси. Песков заяви категорично, че Кремъл няма да всява паника в района, каквото се опитват да правят САЩ и западните им партньори. Но в същото време, Москва настоява НАТО да узапти украинското правителство, което очевидно се подготвя да удари Донбас. Западът обаче не се вслушва в думите на Москва и продължава да вдига напрежението с безспирни обвинения и фейк новини за „руска инвазия“.

В момента по линията на съприкосновение с Донбас Киев е струпал 120 000 украински войници, съобщава Денис Пушилин, лидер на отцепилата се Донецка народна република (ДНР). През последните месеци Западът, и основно САЩ, се погрижиха да въоръжат до зъби украинската армия с модерни тежки оръжия, които сега са дислоцирани на фронтовата линия с Донбас.

Показателно е, че преди броени часове бяха евакуирани американските служители от посолството на САЩ в Киев под претекст, че съвсем скоро Русия ще нападне Украйна. Очевидно става въпрос за пореден американски блъф, целящ да нажежи обстановката и да прикрие атаката на Украйна срещу Донбас. На този фон хвърчат новини как НАТО увеличава военното си присъствие в Източна Европа, за да „пази“ партньорските държави.

Въпреки масираното струпване на американски и натовски сили на източната граница с Русия, от Кремъл засега запазват хладнокръвие и не се забелязва особена активност на руските войски, които са на 200 км. от границата с Украйна. Във всеки един момент, разбира се, ситуацията може да ескалира до пълномащабна война. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Към този материал може да се прибави и този от Пол Грек Робертс „Пол Крейг Робъртс: Лудостта на Запада се засилва“ -Поглед Чудно е защо наш Радев и правителство, Петков и Янев, както и партиите мълчат като риби. Девет партии в Испания скочиха срещу изпращането на изтребители, у нас освен ЧАРОВНАТА усмивка на Херо Мустафа друго не се вижда.

  2. НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ КОГА НАЙ ПОСЛЕ САМОИЗБРАЛИТЕ СЕ ЕДИН ВАГОН УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ СЕ СЕ ДОПИТАТ ДО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА НАТО ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НА ВСЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАТО НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА БРАТСКА РУСИЯ НЕ НА НАТОВСКИ ОРЪЖИЯ И ВОЙНИЦИ БЪЛГАРИЯ Е ЗОНА НА МИРА

    • Безродниците и националните предатели в България се знаят и идва времето, когато всеки българин, когато срещне такъв паразит на улицата, трябва да му тегли ножа. Следвайте заветите на Левски!

  3. ВСЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ С КОЙТО ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОТ САМОИЗБРАЛИТЕ СЕ УПРАВЛЯВАЩИ АГЕНТИ НА ЦРУ

  4. Само че Донбас е украински и никой не трябва да се меси във вътрешноукраинските проблеми! Най-малко москалите!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *