Митрофанова пред Карбовски: Ние няма да загинем! (С ВИДЕО)

Акценти от интервюто на Посланика на Русия в България Елеонора Митрофанова за Мартин Карбовски:

📌 Решението за започване на специалната военна операция бе предизвикано от необходимостта да се пресече възможността за разполагане на територията на Украйна на въоръжени сили на САЩ и НАТО и да се осигури безопасността на Донецка и Луганска Народни Републики.

📌 Русия до последния момент се опитваше да избегне този конфликт. Съществуваха всички възможности за това. Западът обаче не осъзна сериозността на нашата загриженост и позициите ни.

📌 През 2022 г. Русия се изкачи на 6-то място в света по брутен вътрешен продукт по ППС и на 9-то в абсолютни цифри. А в Европа по същия показател сме втори. Страната ни е в топ 10 по развитие на науката, робото-техниката, изкуствения интелект. В топ 20 сме по развитие на IT- технологиите. На 23-то място сме в рейтинга на страните с най-добър стандарт на живот в света по данни на US News and World Report. Сега усилено работим върху това да заместим вноса, при това го правим с невероятно темпо. Без съмнение, страната ни ще издържи днешното изпитание. Прогнозите бяха, че през 22 г. ще имаме 20 % спад в икономиката, а той бе едва 2%. За тази година Международния валутен фонд прогнозира 1.3 % ръст на руската икономика, за разлика от европейските държави, които до една ще са със спад.

📌 Европа отдавна не е субект. С това, че Европа, и не само тя, въведе такива безпрецедентни санкции, отказа се от руския газ и петрол, тя всъщност се самонаказа. Вместо да положат усилие да не се стигне до военен конфликт, Европа и САЩ, Западът като цяло по всички възможни начини тикаха нещата към него през всичките тези 8 години.

📌 В България, както и в болшинството от останалите европейски страни, е налице пълен разрив между нагласите на населението и политическите елити, които са изцяло в американския мейнстрийм и обслужват основно американския интерес. Историческите и културни връзки между България и Русия не е възможно да бъдат разкъсани. Ще дойде време, когато всичко ще си дойде на мястото.

📌 От по-масовите политически партии в България, единствената адекватна ми се струва „Възраждане“.

Цялото интервю гледайте тук:

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/4zje1sj0XOE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Почитания, скандално, че дадохте гласност на това изключително важно и показателно интервю.
    Г-жо Митрофанова, благодаря Ви!
    Българският народ е с Вас и вас в битката срещу неофашизма и трансхуманизма!
    И в мъдрата книга е писано- Белият Конник ще победи змея!
    Господ здраве да ви дава и да ви пази, братушки.

  2. На някои много им се искат две неща – утре да не съмне и ние българите да спрем да обичаме Русия. Много им се иска, но няма как да стане! Дори и да не съмне някой ден, до този ден ние винаги ще бъдем заедно с Русия и в мислите си, и в делата си, и в любовта си. Това е нещо, което само ние на този свят разбираме а за всички други е то е тайна на тайните.

    • Точно, г-н Кънчев! Все едно да изгоня близките си и роднините си, а да отворя дома си за изр@ди, защото са ми платили!
      Кръвта вода не става и никоя сопа няма да изтрие любовта на българина към Русия- с която сме кръвно, духовно, културно, исторически свързани и с която сме нашето семейство.

    • Става, става, само че някой хора не го виждат. Както знаете българите бяха почти 8 000 000, сега сме останали макс. 1. След войната тук таме ще има българи обичащи Русия.

      • Днес Европейският парламент гласува в подкрепа на новия Пакт за миграцията на ЕС. Това ще лиши страните членки от национален суверенитет и ще позволи на Европейската комисия да разпредели произволно количество „задължителни квоти за презаселване на мигранти“ за всички държави.
        Демек маже ЕС да реши да засели тук 11 000 000 укронациста, или сирийски майки с главорезни наклонности и никой нищо не може да им каже.
        България вече не съществува, честито на гласуващите за ГРОП, ППДБЛГБТ+, дУпИсЕ, ИТН …. както и милионите негласуващи роби, помагащи за унищожението на България и българите.
        Походи за мир ли, да спасяваме добитъка затрил България?
        Огън да я гори България без българи, както казваше Иван Михайлов за Македония.

      • НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1990Г. БЕ 9 450 000 ЧОВЕКА.ЗА 33Г ГЕНОЦИТ ОСАНАХМЕ ОКОЛО 6 500 000 ЧОВЕКА.БЛАГОДАРЕНИЕ НА САЩ И ЕВРОПА.

  3. Г-ЖО МИТРОФАНОВА,НАРОДА Е С ВАС,С ВЕЛИКА РУСИЯ! ВЛАСТТА,ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТИТУТКИ СА С АМЕРИКАНСКАТА СГАН,НО И ТЕХНИЯ ЧАСОВНИК ТИКТАКА,ИЗТИЧА ИМ ВРЕМЕТО! НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИЗКОРЕНИ ОТ СЪРЦАТА НИ,ЛЮБОВТА КЪМ РУСИЯ! СЛАВА НА ВАШАТА ВЕЛИКА АРМИЯ,СЛАВА НА ВАШИЯ НАРОД! СЛАВА НА ПУТИН!

  4. Понеже коментарите ми са “натуралистични” и неполиткоректни, явно не помагат на никой.
    Затова спирам да пиша.
    На такива като Иванчо Хаджипенчович, който не се самоопределя като българин и не спря да ме плюе и обижда- ще кажа само:
    Взимай си помията обратно и си я з@вирай където искаш.
    Толкова от мен- невъзпитаната и недресираната от “цивилизаторите”.
    Възпитанието ми приключи днес.

    • Българският език Мина е създаден , за да се говори и казва истината. Защо трябва да ни пука за налагания новоговор, чрез който уж ЕнтелЕгентни изроди нищо не казват?
      Като не им харесва как говорят българите и си падат по празнодумия, да вървят на майната си!
      Моето търпение към убиващите българи и затриващите България се изчерпа към 2011-12. ЕС ли, НАТО ли, само с рязани на глави се спират изроди посягащи на български деца.

    • Аба си тъпия народ британоварварски и това се вижда ясно и в езика им. Дори не могат да се напсуват като хората. Тотал щета по рождение, просто излишни машини за л@йна щъкащи по земята ни.

  5. Да вземем да поизследваме двете нашенски образно казано реципрочно разположени кристални призми фили и фоби и пречупването през тях на светлината на Русия и САЩ. Докато през фили-призмата светлината на Русия се запазва без помръкване и разсейване сравнително постоянна и в широк пояс по-близо до топлия, червен спектър, то американската клони във все по-тънка ивичка към по-тъмния син и студен край на дъгата. И обратно през фоби-призмата въпреки упоритите и трайните фокуси, на тези които включват светлината, руския спектър е блед и слабичък, а американският – все по-широк и сгъстено тъмен с доближаване до черно. Какво да правиш? Първо – физика. И второ – колкото и да копаеш, не е лесно да намериш и да подмениш призмите с нови такива, които да ти светят различно.

  6. Здравствуйте братушки, да здравствует Россия !!!!!

  7. Лавров е посрещнат като най-скъп гост във Венецуела и Куба и в още много страни.Ние си харесахме Гуайдо за президент,щото го пробутаха Янките,станахме русофоби и прогонихме цялото руско посолство, били шпиони, след като се знае, че Щатите шпионират всичките си съюзници. Такова падение, каквото се вижда у нас не е имало.

  8. Въобще не останах впечатлен от интервюто на мръсното сорсоидно изчадие под прикритие карбоФски. Митрофанова няколко пъти излъга и премълча истината. Така и не каза нещо, което не знаем. Загубих си времето общо взето, което никога няма да си върна.

    • Чии дедов търсиш във форума,бе траверстите !!!??? или обичаш да те псуват ??

      • Търся жена ти, щото тя обида да я бодвам в задния двор.
        Нещо друго да те вълнува, безполова маймуно?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *