Митака от „София ден и нощ“ се прослави международно! Направи Тройка с две Гъркини! /СНИМКИ/

Славата на сек*символ, с която се окичи непрофесионалният актьор  Кристиан Кирилов заради  ролята си на Митака от хитовия сериал „София Ден и Нощ“, вече е международна.

И докато преди това той сам се е рекламирал, ходейки на съмнителни воаяжи в Дубай, сега няма нужда от реклама, тя се излива всяка вечер на талази от телевизионния екран. Татуираният мачо даже за кратко обърка душевния покой и на дъщерята на Цветелина Бориславова – Веселина, но властната майка набързо се запозна с подробности от биографията на безмилостния сваляч и заля с тях влюбената глава на щерка си. След което връзката на Веси и Кристиан набързо приключи.

Митака обаче не изпадна в скръб и сълзи, като екранния си колега Дани, а отиде на почивка в Гърция. Където набързо прелъстил и изоставил две от топхубавиците на Атина, мераклийки по призвание и манекенки по професия.

Той стигнал дотам, че вкарал и двете едновременно в леглото си да се позабавляват и да покаже какъв голям мъжкар е.  Красавиците останали много доволни, но не можели да изоставят кариерата си, затова се разделили с него с целувки и вайкания. Но го чакали да ги навести пак по празниците, за да си продължат забавлението.

През лятото шуменският плейбой доста се позадължал в Гърция, защото първо се запознал с блондинката Еван Георгопулу – невероятна хубавица и майсторка в креватната гимнастика.

Двете влюбени гълъбчета си прекарвали чудесно, докато едното от тях (разбирай Митака-б.р.) не се запознал с Мария – друга знойна манекенка. В началото той криел двете си креватни партньорки една от друга и смогвал да тъче на два стана. Но после се засекли и вместо да се скарат, той и двете му любовници прекарали бурна нощ заедно.

Митака се припича в краката на Еван,  а на снимката по-долу се целува с  Мария

За няколко месеца  с Еван Георгопулу останали гаджета, тя дори идвала в България да се наслади на тялото му! Но разстоянието си казало  думата.

Сега Митака отново тръгва към Гърция, но при коя от двете… или ще си търси трета…, остава загадка!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *