Мис Вселена отрязала мераците на Валери Божинов!

мис вселенаПлейбоят Валери Божинов не навсякъде и не при всички жени е вървежен.
За негово учудване има и такива момичета, които нито знаят кой е, нито се интересуват от него. А ако знаят, не го намират за чаровен и не припадат в краката му.
Такъв е случаят с  българската кандидатка за Мис Вселена – Радостина Тодорова. 
Още когато бе избрана за Мис Национален отбор по футбол, красавицата от Враца станала обект на много ухажори. Най-упоритият от тях бил Валери.  Той много я харесал, докато тя била талисман на тима и ходела на всички събирания.

Божинов решил да я вкара в колекцията си от мадами и бройки, но тя упорито му отказвала, защото знаела, че е женен, а не обичала да краде чужди мъже.

След като се раздели с Николета, Валери отново подновил атаките си към 20-годишната красавица, този път на морето. Той станал  редовен посетители на заведението в Слънчев бряг, в което разбрал, че хубавата Радост  работи като хостеса.  Приятелките на хубавицата споделят  как на няколко пъти Валери отправял доста левашки неприлични предложения към мацката и я канил да нощува в неговия хотел, където да си говорят и да гледат звездите.

Валери Божинов

Красавицата обаче казала, че звездите се виждат и от нейната тераса и го отрязвала съвсем деликатно. Тя обяснила, че  като талисман на националния отбор гледа на работата си сериозно и не бива да я смесва с лични отношения с някого.
Валери бил повече от учуден, защото бил свикнал всяка, на която свирне, да изпадне в екстаз и да се хвърли в краката му, а после и в леглото му.
 Радост обаче не била лесно момиче и не поискала да влезе в тефтерчето с  лесните му  бройки.

Приятелките й твърдят, че от една страна не си пада по случайни връзки, от друга не харесва Божинов, а от трета не желае да попада в жълтите вестници заради мераклията-плейбой.

https://youtu.be/f5DX8jyExNg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *