Студенски празник по български! Хамлет кла с нож Иван в Банско! Полицията издирва анонимната Офелия!

студентски празникСтудентският празник в Банско започна още снощи  с кървав купон.

23-годишният студент Иван от Пловдив е намушкан с нож в известен ресторант  в Банско. Иван се сдобил с три прободни рани – в корема, в предмишницата и в гръдния кош.  Нападателят му е със странното име Хамлет и също е студент  от Пловдив.

Двамата празнували студентския празник  в едно и също заведение, но в различни компании. В разгара на нощта се скарали, най-вероятно за някаква неизвестна до момента Офелия. Иван нанесъл кроше в лицето на Хамлет и разбил устата му. Вбесеният студент извадил от джоба си нож и го пробол три пъти яростно с явното намерение да го убие, защото раните са на доста опасни места.

След сбиването  нападателят се качил пиян в колата си и  избягал, по -късно бил задържан в село Баня. Лекарите пък успели да спасят живота на Иван, обработили раните му и сега е стабилизиран.

Преди години ние, тогавашните студенти, ходехме на празника с нови тоалети, с обувки на висок ток въпреки студа, много козметика и въоръжени ней-много с едно две патрончета концентрат в дамските чантички. Мъжете не наблягаха много на обувките, но мъкнеха задължително по една бутилка с нещо вътре за настроение. Отивахме до хижите с автобус, защото никой нямаше кола. И си прекарвахме славно в ресторанта, по стаите и в снега под боровете  с песни, китари и танци до зори. А Хамлет просто се казваше Христо и не мъкнеше със себе си дори джобно ножче. Отивахме на ПРАЗНИК.

Сега, ако не вземеш в себе си някой нож, или пистолет, явно не си мъж. В дамските чантички и мъжките джобове е пълно с презервативи, което не е зле, но край тях се търкалят хапчета екстази, цигари марихуана, кока, хероин и цялата колекция от забранени вещества. Алкохол не се носи, защото в кръчмата има достатъчно, а мама и тати ще го платят.  Носят се обаче скъпарски дрехи, агресия, злоба, боксове и даже виагра за групов се*с.

Студентски купон в момента е равносилно на оргия с много се*с и наркотици и задължително оръжие, за да се отстрани конкуренцията.

Тази година с ножове и пистолети, догодина може и с гранатомети. За празничната заря, която завършва от десет години с трупове.

Честит празник български студенти! Вий сте бъдещето на България!

https://youtu.be/cJx-ACE7b04

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *