„Ранобудните студенти“ обявиха край на мирните протести, искат кръв

1

протест 10 януариКрай на мирните протести, заканиха се организаторите във Фейсбук. Примирихме се, че това правителство няма да си тръгне с добро.  Явно ще трябва да запретнем ръкави и да си свършим докрай работата. Отлагахме  и се опитвахме с мир 200 дни… или може би  20 години… или сигурно пък 70 години… Обаче всички са се вкопчили здраво във властта. И не дават оставка.

На 10 януари ще направим каквото трябва, така че България няма да има повече престъпници на власт. Вече  ще ги е страх от нас и ще преминат в отбрана, написа на стената си Явор Никифоров във Фейсбук. Той бе задържан в средата на ноември заради хулигански действия и конфликт с полицията. Сега обаче твърди, че не му пукало, ако пак бъде задържан.

Какви ще са тези крайни действия, които ще свалят управляващите от власт, бунтарят не споделя. Не казва и защо е избрана датата 10 януари, някакъв символ ли има в нея, или депутатите отново ще са в парламента и смятат да ги атакуват с физическа сила.  След като обяви безпощадна революция на площадите и сваляне на властта с всякакви средства, той заяви  че ще има протести и на Нова година.

Последното предизвика луд смях в социалната мрежа, тъй като мястото на протеста удивително съвпада по близост с традиционния новогодишен концерт на открито. Там се събират всяка  година хиляди хора, за да слушат любимите си музиканти ида посрещнат Новата година. Този път организаторите и кукловодите ще постигнат своеобразен рекорд, като преброят всички, дошли за концерта като протестиращи. И ще разпратят снимки в цял свят.

По същия начин щеше да бъде употребена и Лили Иванова, ако беше минала случайно на 26 декември по Орлов мост.

В мрежата съветват Никифоров да обяви митинг та 1 януари в 7 сутринта, за да се преброят истински протестиращите. Някои съветват полицията пък  да отцепи района на концерта, за да не пречат разни лумпени на хората, дошли да посрещнат Нова година на площада.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Този с олигофренския поглед на симката никак не ми прилича на ранобуден студент…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *