Шок! Емилия получила паник атаки заради Преслава, напълняла от антидепресантите

ЕмилияФолк певицата Емилия не е бременна, а напълняла от хапчета, разказа самата тя в свое интервю.

Всичко започна през месец  май тази година.  Започнах да получавам паник атаки внезапно. Задушавах се, сърцето ми биеше страшно, имах чувството, че умирам. За голямо мое учудване това се случваше преди да изляза да пея, а никога не съм се страхувала от сцената.

Изписаха ми силни лекарства  и все още съм на антидепресанти. По тази причина отложих няколко участия, докато се съвзема и продължавам да пия изписаните ми хапчета. Затова и качих няколко килограма, но след като се оправя, ще ги сваля, зарича се фолкаджийката.

Паник атаките  били провокирани от стресови ситуации, които тя преживяла. „Малко ли преживях с Коко?! Малко ли удари ми нанесе? Не сме разделени, заедно сме, той не може без мен  няма да ме остави, затова ще бъдем винаги заедно, въпреки че любовта ни е малко откачена“ – твърди певицата.

Чак сега тя издаде какъв удар за нея е било кръшкането на Коко с колежката й Преслава. „Не съм простила на Коко. И няма да му простя. Нея не я обвинявам. Тя е свободна жена, не се чувствам предадена от нея, а от него. За мен вината е в нас с Коко. Нещо е куцало в отношенията ни, за да потърси той утешение в обятията на друга.  С Преслава не сме се скарали и  сме в прекрасни колегиални отношения.

Д другата си баджаначка – Анелия, предишната съпруга на Коко също била в добри отношения „Не сме приятелки, обаче враждата отмина и се разбираме прекрасно”, твърди Емилия.

https://youtu.be/09zSE5jciIU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *