Шок! Емилия стана наркоманка! Виж ужасната истина ТУК:

Емилия голямаФолк певицата Емилия вече  е пристрастена към хапчетата и трудно живее без тях.

Дори синът й Иван не смеел  да я безпокои, когато се  надрусвала за успокоение  и излизал от стаята, докато на мама й мине.  Това призна самата певица, която довери, че е стресната от заболяването си.

От април съпругата на Коко Динев води непосилна и жестока  битка с неочакваните  паник атаки, които започна да получава незнайно защо, но пък са модерни в светските среди.

Както си стояла, тя  получавала сърцебиене, изпитвала усещането, че умира, задушавала се и падала на леглото в очакване  на последните си мигове. Това е нещо ужасно, не подлежи на описание. Който не го е изпитвал, няма как да ме разбере. Паниката те залива и разумът не може да се намеси. Дори подсъзнателно да знаеш, че това е въображаемо, че няма да умреш, страхът е ужасен, залива те и спираш да мислиш и да функционираш нормално, сподели наскоро певицата.

Заради заболяването си тя отложи доста участия, хвана я страх и от сцената, страх от  публиката, страх от затворени пространства.

Накрая й се наложи да посети психиатър, който я успокоил и й изписал доста силнички антидепресанти. Атаките постепенно отшумели, но сега се появил друг проблем. Не може да спре лекарствата. И не само това, но и при признаци на  най-леко безпокойство, веднага глътвала ново хапче. Така превишила дозата и станала напълно зависима от опиатите.

В момента с помощта на лекаря тя се опитва да ги намали, а постепенно и да ги спре.

Притеснен от състоянието й, в борбата с лекарствата се включил и Коко Динев, който бил изключително нежен и внимателен с нея и всячески искал да си върне предишната усмихната жена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *