Коцето: Аз дундуркам бебето вкъщи, майка му само спи!

Коцето и НадяКоцето сподели, че е станал примерен баща и полага големи грижи за новородения си син, почти колкото  съпругата му – Надя.

„Аз дундуркам бебето! – каза смело младият татко. – Ставам сутрин още в 5 часа, преобличам го и оставям жена ми да се наспи. Гукам на Александър в другата стая, люлея го, радвам му се.  След това приготвям закуската на цялото семейство и така напоследък  започва деня ми“ – удари се в гърдите фолкпевецът.

Той пропусна да спомене, че много често се прибира в пет сутринта от работа в чалготеката си и всъщност продължава още малко работната си нощ с бебето и тогава ляга да спи до късно следобед.  А не, че прави специална жертва.

В типичния си стил Константин се похвали,  че много по-осезателно усещал щастието да бъде баща и да отглежда децата си и това го правело  по-отговорен  към семейството му

Припомняме, че второто им дете се роди на 11 октомври, когато той беше на турне в Америка и ако раждането беше изпреварило термина, беше уредил да му го предават в реално време по скайп.  Дълго мечтаният син бе кръстен Александър просто заради самото име, което означава победител.  Малкият Сашко има и петгодишна кака – Мариана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *