Жиголото Борислав се напи като мотика и го изхвърлиха от Брадъра

Борислав черно голМомчето от народа, както сам се нарече брадърът Борислав, замина снощи по бързата процедура направо при любимия си народ и се сля с него.

Зрителите не изтърпяха повече изцепките и наглостта му и му подписаха билета за външната врата. Мускулестият тип непрекъснато беше основен дразнител в Къщата, самочувствието му вървеше на няколко метра пред него, повтаряше, че е момче от народа и хората трябва да изберат него, защото им е писнало от разни изтъркани випове.

Борислав непрекъснато влизаше в различни схеми, чертаеше стратегии да елиминира противниците си, не жалеше никакви сили и средства и дори заяви, че е пращал снимки на пениса си на Евгени Минчев, а той пък го бил поканил на гости, но при условие, че не си сменя чорапите три дни, понеже си падал по миризма на мръсни крака. Целта бе дискредитирането на лорда, който буквално онемя, а после го нарече жиголо. Това не е срамна дума, каза Боби и вирна нос.

Борислав Сона басейнТова, което дразнеше вътре съквартирантите беше непрекъснатото парадиране с мускули, мачото ходеше гол до кръста или по потник дори в най-студените дни, или заставаше разкрачен срещу дамите и зрителите в джакузито, за да рекламира пакета между краката си. Ваня няколко пъти нарече поведението му просташко.

За капак той още по-просташки се напи на имения ден на Деси, търкаля се по земята, залита, хвърли Соня в басейна, а накрая оповръща цялата къща, счупи мивката в банята, всички хукнаха да чистят след него, а той блажено заспа.

Когато зрителите му показаха червен картон, Боби се нацупи, наду бицепси и излезе възмутен, защото искаше на всяка цена да победи. Простащината обаче не е печеливша стратегия у нас.

https://youtu.be/ve7uNYKLq2I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *