Соня Колтуклиева с кошмарно признание: Журналистиката ме уби, разболя ме от рак!

Соня чакаСоня Колтуклиева направи неочаквано признание. 

След като видя, че всички в Къщата я изолират и всички странят от нея, тя реши да разголи душата си пред Ваня Червенкова и пред Деси Слава. Аз осъзнавам, че съм странен човек. Осъзнавам, че не можете да ме разберете. Аз съм журналист и непрекъснато се боря. Свикнала съм да се надбягвам с времето, със събитията, с хората, да гоня новините, сензациите. Това е живот на педали, живот без почивен ден. Трябваше да съм винаги първа, да изпреваря другите. И накрая това напрежение ме уби. Хванах рак на щитовидната жлеза. Сега живея така, все едно всеки ден ми е подарен.

Защо бе жена, защо? Има и други професии, по-нормални, по-спокойни. На 60 години си, намали малко темпото, хвана я съчувствено за ръката най-големият й враг в Къщата Ваня Червенкова. Не се притеснявай, като излезем, ще те заведа при моя лекар. Много е добър. Ще ти помогне.

Не, страх ме е да не потвърди диагнозата, сви се на стола Соня. А сега мога да си представям, че първият се е объркал.

Малко по-късно тя се разплака в леглото си, смятайки, че другите спят. Ваня обаче я чу и се метна при нея. Прегръща я, гали я по косата, успокоява я и накрая й даде плюшеното си мече да спи с него.

Соня рев ВаняОт 25 години не съм плакала, сподели през сълзи Соня. Професията ме направи такава. Корава и безчувствена.

Зрителите и съквартирантите безрезервно повярваха в историята с рака. Без Евгени Минчев. Той подхвърли, че ако някой е болен, търси лекар, а не влиза в Биг Брадър и не търси реванш. Че болният човек става смирен и не пръска злоба върху останалите.

Светският коментатор Мон Дьо пък заяви. Оскарите ги дават през февруари. Дамата много е подранила. И за каква журналистика говори, освен за жълти писаници?

Соня пък неочаквано каза, че намерила професор в България, който я излекувал засега. С нетрадиционни методи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *