Миската Звезделина оскуба милионер и го вкара в болницата

ЗвездаОпасна мургава хубавица със силиконови гърци и устни  буквално изсмуква като прахосмукачка  банковите сметки на български  богаташи.

26-годишната варненка Звезделина Иванова с много тунунг по себе си и доста спорна екзотична красота, която през 2013 г. се появи и в конкурса „Мис България“ и то цял месец по телевизията,  сега се превърна в  тотален хит сред родните богаташи с дебели  кредитни карти.

Брюнетката, която е е носителка  на титли като „Бест модел България 2005“ и „Бест модел Европа“ от крехка възраст, сега  има зад гърба си няколко известни гаджета, които едва успели да се отскубнат от любовната й прегръдка  преди да се превърнат в клошари.

Между спасилите се били и Красьо Черния, Владимир Вутов – син на мултимилионера Цоло Вутов и други палави ценители на силиконови  прелести. Не всички обаче успели да извадят  този късмет.

57-годишният строителен бос Румен Иванов не е успял да избяга от опасния чар на мургавата варненка. Шефът на известната фирма „Крит“ бил едно от последните завоевания на моделката. Връзката им била страстна и огнена от негова страна и продължила цели две години.

Бизнесменът така яко бил затънал, че зарязал работата си  отделил цялото си време, за да угажда на капризите на любимата си – околосветски пътешествия, шопинг турове в столиците на модата, ваканции по тропически  острови и пълен лукс.

Иванов бил щастлив до момента, когато неволно сгащил любимата си  се натиска с поредния обожател до  асансьора в кооперацията, където й бил дарил скъп апартамент. Ужасен от кошмарната истина, че дели тялото на любимата и  с други мъже, Румен Иванов се сринал психически и даже се наложило да постъпи за лечение в клиника.

Докато босът лекувал скъсаните си  нерви и нараненото сърце, строителният му бизнес изпаднал във финансова дупка и няколко банки му наложили тежки запори.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *