Бебешка фирма се отказа от Николета заради скандалния й имидж

Николета НиколФирма за бебешки и детски продукти, която беше избрала Николета Лозанова за свое рекламно лице, внезапно е прекратила договора си с нея.

Това написаха от компанията на своята страница във Фейсбук. „Във връзка с многобройните негативни реакции, които предизвика фотосесията на Николета Лозанова за нас, вземаме предвид възникналото неодобрение на голяма част от потребителите на продуктите ни и преустановяваме използването на сниманите кадри“, написаха от „Чиполино“.

Само преди по-малко от седмица Ни Ло се похвали в социалната мрежа със скандалната фотосесия. „Още от малка моята Никол проявява афинитет към стилните и екстравагантни  продукти от ежедневието й. Тя  с голямо  удоволствие се наслаждаваше на избора ми на количка /?!/ – от италианската марка CAM. Сега за мен пък е голяма чест, че за поредна година, точно аз ще представям новата им колекция. В кадрите сме вплели посланието, че майчинството е най-големият чар на всяка жена, а  количката е най-луксозният аксесоар за всяка мама“, написа гордо пишман  водещата.

Снимките с Николета вече са свалени от страницата на „Чиполино“, заради бурните реакции на потребителите. Мнозина майки протестираха, че Лозанова не е  пример за майка, че поведението й е скандално, хваната е в изневери, развежда се и подобен тип личност няма да привлича купувачи в сайта, а ще ги отблъсква. От фирмата се съгласиха и изритаха моделката от страницата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *