Милена Върбанова: МАКРОН СЕ ПРЕВЪРНА В КАРИКАТУРА

Макрон скоро ще се срине до нивото на кандидат-шенгенския топ идиот ПростоКиро. Явно за рупора на Ротшилдовци в Елисейския дворец няма значение какво бълва, стига само някой да му отделя място в европейските медии. Преди дни с пяна на уста заплашваше Русия с изпращане на натовски войски в помощ на Зеленски  (и наистина предислоцира части от африканския френски военен контингент от Африка, от където го прогониха – в Украйна, използвайки за този безумен акт летище София), а сега, подир атентата в Подмосковието, предлага безкористна помощ на Путин за съвместно справяне с тероризма. В същото време нарича „цинизъм“ отказа на руския президент да приеме за чиста монета очевидния блъф на САЩ и „Запада“, че терактът е подготвен и извършен от „Ислямска държава“. 

Макрон, както и всички глобалистки пионки – псевдолидери на европейските страни – е затънал до гуша в подкрепа на тероризма, с който дълбоката държава се готви да компенсира пораженията си на бойното поле. Сатанистите са царе на тероризма и саботажите, практикуват ги от столетия. С терористични актове, за всяване на паника сред народите и за потискане на всякакво инакомислие, те смятат да запълнят психологическага пауза, нужна за преминаване от конвенционални военни действия – към оръжия за масово поразяване. 

Но съгласете се, да си част от глобалната терористична мрежа на дълбоката държава и да предлагаш „безкористна помощ“ на страната, в чиято столица току-що е извършен чудовищен атентат, като същевременно обвиняваш в „цинизъм“ нейното ръководство, задето не приема идиотските ти лъжи – това е отвратително безсрамие. То напомня пошлите криминалета, в които убиецът, за да заблуди полицията, се заема „безкористно да спасява“ жертвата, в която преди миг е стрелял. 

Плоско, много плоско, мосьо Макрон. Брижит някога разправяше, че си бил най-добрият й ученик – представям си нивото на останалите. А на какво те е научила, се вижда с просто око – по главоломното търкулване на Франция от позицията на най-уважавана европейска държава – до посмешището на Европа. Единственото, с което баба ти Брижит би могла да компенсира пропуските си като педагог, е да дръпне ципа на устата ти и да те накара да млъкнеш. 

Пропагандната логорея с девалвирани клишета е най-сигурният знак, който издава организаторите на световния тероризъм.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Няма как госпожо Върбанова да не изразя своето мнение по повод Вашата последна статия. Вие сте определено лош човек. Много лош! Не му стига на Макрон, че е взел за спътница в живота си тази жена пренебрегвайки хилядите други млади красавици с които се слави Франция, не му стига бунта на жълтите жилетки и веднага след него колоните трактори в Париж, малко му са тревогите във връзка с предстоящите олимпийски игри които няма да се разминат без нови масови убийства но Вие притуряте към всичко това и терзания свързани с простъпника Путин. Намеквахте му за Наполеон и това какво направи този император а не като него – мъж на жена си , давахте му примери от историята на войните и пак нищо не се промени. Просто човека – Макрон, има огромен интелектуален дефицит на фона на който нашия просто – идиот изглежда образован – пък било това да е в Харвард. Съжалете човека все пак!Лошо му се пише!Ще вземе една Грета Тунберг да го хареса и тогава – жив да го оплачеш !

  2. Не съм забелязал да има разлика между макарона, кирчо, кокорчо, сапунения глист….. все са си сатаниски изроди, мечтаещи да избият християните.
    Колко трябва да ти е акъла да се ожениш да дЕдо си, да го облечеш в женски дрехи и да твърдиш че ти е баба.
    Пък и величието на франция винаги ми е убягвало някак си. Още като малък четох и чух великите им разкази с хепи-енд за битката при Поатие на Карл Мартел, който с 8000 натовски бойци, освободил и прогонил 6000 арабина и така спасил джендър-европата от логичната и съдба.
    Без да се споменава за 200 000 армия и 5000 кораба на сюлейман малик, нападнал нашите земи, което нещо не се харесало на Тервил и взел, че ги изклал.
    Нищо велико не може да им в една джендър-нацийка, която е превзета от 33 000 арабина. Но това си е мое мнение и не задължаван никой да се съгласява.

  3. Ето какво предлага Костадинов и Възраждане, ако поемат държавното управление
    01 еврозоната – провеждане на референдум за запазване на българския лев;
    02 НАТО – законопроект за излизане и провеждане на референдум;
    03 Шенген – не сме съгласни с приемаме на нелегални миганти в България;
    04 оръжия за Украйна – незабавно прекратяване на изпращането на оръжия, обявяване на неутралитет и посредничество за постигане на мир.
    Пишете това възможно ли е в „суверенна “ България под скиптъра на синегрията с дневния ред .

    • И да пишем и да не пишем, положението е безнадеждно.
      Мнозинството не иска да разбере и повярва.
      Утре ще му кажат, да се смени документите с турски и ще го направи без да се замисли.

  4. Ето някои новини за бъдещата важност на строящата се нова огромна американска военна база в Констанца-Румъния.Тази база е не само срещу Русия, тя заплашва и Турция, за нашата окаяна територийка не става даже и въпрос.Така че един господ знае, какво ни чака.“Geopolitical Storm and the Black Sea. Turkiye’s Love for NATO?

    • Сигурно в турция вече ще спят с памперси горките, нищо че армията им е по-голяма и боеспособна от цялата шибана терористична организация нато.
      Да не говорим, че до няколко години турската армия ще произвежда в пъти повече и по-модерни оръжия от тъпоглавите слуги на сатаната.
      Пак си тръгнал да носиш китки на чужди гробове.
      Не ги мисли турци, руснаците, перси …. те ще се оправят, защото възпитават децата си в любов към родината, докато българчета се раждат по 10 000 на година и повечето от тях се мислят за небългари и мразят България. За родените 40 000 чужди етноси с български ЕГН-та да не говорим.
      После питаш, къде ти е оптимизма. То в математиката не е нужен песимизъм или оптимизъм, сметките излизат все едни и същи, ако можеш да смяташ. :)
      Иначе съм оптимист, че българите няма да изчезнат, точно както Инките. И сега си ги има ама никой не знае къде са и какво правят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *