Методи Андреев: Борисов е в Колапс! Бил е на косъм да Хвърли Оставка, но са го спрели! Октомври очаквайте предсрочни избори!

Вчера Бойко Борисов е бил на косъм да си хвърли оставката. Но депутатите от ГЕРБ са го кандърдисали да не го прави. Защото им е пределно ясно, че ако това се случи, те никога повече няма да са политици с всички произтичащи от това облаги. Знаят, че ако Борисов падне за трети път от власт, партията се разпада. И не се знае следващите дали няма да ги арестуват и съдят.

Това каза в свое интервю днес бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев. Ето какво още разказа той за последните скандали около премиера:

– Г-н Андреев, днес премиерът Бойко Борисов каза пред журналисти, че не го интересуват скандалните записи и снимките, свързани с него. Смятате ли, че като ги омаловажава, ще накара хората да забравят за тях и всичко ще се размине?

– Случващото се много ми наподобява на онзи паметен случай от 90-та година, когато Петър Младенов каза пред записваща го камера, без да подозира, че тя работи: “Танковете да дойдат”. После се оправдаваше, че бил казал: “Станко да дойде” (Станко Тодоров-б.а.). Но после експертизата доказа, че това е лъжа. За разлика от тогава обаче, днес обществото ни няма и грам хъс да се противопостави на тази свинщина. Затова и Борисов е убеден, че какъвто и компромат да излезе срещу него, това няма да го събори от власт.

– Наистина ли сме го докарали до там? 

– За съжаление – Да. Не виждам светлина в тунела. Не забелязвам тези компромати да са запалили искрата на недоволство сред народа. Няма вълнения, протести. Именно затова днес Борисов ни каза, че скандалните разкрития за него не го интересуват. Но е хубаво да припомним на Борисов, че лъжите в политиката са до време. Скоро ще разберем, че на записа е лично той, а снимките въобще не са манипулирани.

– Вие бяхте депутат от ГЕРБ и сте общувал с премиера Борисов отблизо. Познавате езика, изразите му, интонациитена гласа му… Смятате ли, че на записа е той?

– 100 % съм сигурен, че това е Борисов. Убеден съм, че и снимките от спалнята му са автентични, въпреки, че хората предполагам си казват: „Това със снимките не може да бъде!

– Защо?

– Поради една много проста причина. Колко хора са виждали наживо над милион евро, напъхани в чекмеджето на някоя спалня. Малко са такива. Снимките стресираха обществото и хората си казват: “Абе това не може да е истина!”. А истината обикновено е много по-страшна и брутална. Казвам, че със сигурност някъде, в някое чекмедже, в някоя каса, в някоя банкова сметка най-вероятно има и стотици и хиляди пъти повече пари. Чудовищно голямата корупция в България се превърна в официална политика на Борисов. Цялата грозота на истината за това какво представлява в момента страната разкри не друг, а Васил Божков-Черепа.

Методи Андреев беше депутат от ГЕРБ и дълго време бе в най- близкото обкръжение на премиера Борисов

– Някои обаче казват, че Васил Божков лъже. 

– Но аз съм убеден, че той казва истината. Най-малкото защото с тия свои разкрития той с нищо няма да облекчи положението си. Напротив-  ако лъже, това само ще влоши нещата за него. Хора, които го познават отблизо, твърдят, че Божков е от хората, които никога не отстъпват. Освен това бил добър шахматист и винаги бил с няколко хода пред останалите. Тъй като държавата ни се превърна в мафия и управлението ни е мафиотско, нормално е такива затворени организации, каквото е българското управление в момента, да бъдат разкривани от хора отвътре, такива, които са били съдружници с ръководителите на България, т. е. с хора от мафиотския кръг. В  такъв кръг е бил Божков през последните години.

– Ако хората не реагират на тези шокиращи записи, снимки, документи и свидетелства за корупцията на властта, които излязоха през последните седмици, ще има ли изобщо някакъв резултат?

– Смятам, че ще избие на някъде. Сигналите на Божков, както и появилите се компромати в публичното пространство са само началото на една много сериозно подготвена атака срещу личността на Борисов като премиер. И винаги съм си задавал въпроса кой има ресурса да направи това. Толкова мощен ресурс могат да имат само хора, които са били близо до Борисов. За 11 години враговете му обедняха. Явно е, че днешните му компроматни душмани, на някакъв по-ранен етап са били заедно с него. Искам да подчертая-изключвам от кръга на заподозрените Цветан Цветанов. Не е правилно гербаджиите да го сочат с пръст само защото в момента им е противник.

– Откъде тогава, според вас, идват атаките?

– От онзи, другият кръг на премиера, за който ние почти нищо не знам или само сме чели в жълтите издания.

– Борисов обаче винаги е казвал, че няма приятели. 

– Но има хора, с които играе карти. И да кажем, че компроматите са дело на някой, с който той много пъти е играл карти. При всички случаи това са все хора с много информация и с много пари. И нещо друго ми прави впечатление – нашият министър-председател днес се хвали, че видите ли някой му завиждал, затова го атакували. Това е смехотворно. Дори БСП не му завиждат. Те просто искат да го разкарат, за да управляват.

– Може пък ДПС да му завиждат?

– Те пък въобще няма за какво да му завиждат. Истината е, че ДПС получава много повече от управлението на Борисов, отколкото иска. Аз лично съм чувал Бойко Борисов да казва, че трябва да си плаща десятъка към ДПС. Тази партия управлява ситуацията, защото е обхванала всички силови структури и част от съдебната власт в лицето на прокуратурата. ДПС е господарят на положението.

– Познавате голяма част от гербаджиите, които онзи ден на брифинга стояха до и зад Борисов. Как ви ви се сториха? 

– Като мушмули.

– Да не би да е било от страх, че ако лидерската партия се разтури, те ще паднат от “коня”?

– Вижте, тези хора са се сраснали с мутренската управленска система на Борисов. Те отдавна са загубили реалната представа как се живее в една цивилизована държава. Те са свикнали да им казват какво и как да правят. В замяна на послушанието и лоялността им към партията-държава ГЕРБ, същата се грижи за тях и техните присъдружни интереси. Те са наясно, че личността им е без значение. За тях личността на Борисов е всичко. Факт е, че Цвета Караянчева преглътна тази мерзка обида и лично съм много разочарован от нея. Това не е онази Цвета, която наистина спореше с Борисов по много въпроси. Тогава тя излъчваше достойнство. А сега?! Тя много добре знае, че тия обидни думи към нея Борисов действително ги е казал и че това е неговия език. От тези хора не може да се очаква нищо хубаво. Те могат да са само едно нещо – придатъци на пултовете за гласуване в НС. И Борисов е прав – те не мислят с главите си. Ще ви кажа, тези дни Борисов е бил на косъм да си хвърли оставката. Но депутатите от ГЕРБ са го кандърдисали да не го прави. Защото им е пределно ясно, че ако това се случи, те никога повече няма да са политици с всички произтичащи от това облаги. Знаят, че ако Борисов падне за трети път от власт, партията се разпада. И не се знае следващите дали няма да ги арестуват и съдят.

Спящият със златни кюлчета, пистолети и 1 млн. евро в нощното шкафче български премиер

– Очаквате ли да продължат компроматите срещу управлението и Борисов? 

– Поне по линия на Васил Божков нещата ще продължат. И рано или късно някоя много сериозна чужда служба ще го вземе за защитен свидетел. Мафиотските образувания по света винаги са били издавани отвътре. Това, което знае Божков за прехода и корупцията у нас, ние не сме и сънували. Когато човек като него каже: “Аз давах пари за рушвети с милиони!”, никоя прокуратура няма право да откаже да разследва тази информация. Нещата ще продължат, ще ескалират и съм убеден, че октомври месец ще имаме предсрочни избори. И нещо искам да попитам. Бойко Борисов е научил един много хубав урок от своя патрон Тодор Живков. Имаше един филм “Човек от народа”. Живков ходеше с каскет и беше сред хората. Той беше беден. Бойко знае, че трябва да изглежда беден, за да минава за народен. Преди да стане главен секретар на МВР, Борисов е бил в един от най-доходоносните бизнеси-охранителния. В този бранш не влизаха случайни хора- това бяха хора от близките обкръжения на тогавашните групировки-СИК, ВИС и т. н. Много хора коментираха връзките на Борисов със СИК. Някои даже го занасят, че е държал халатите на Маджо, Маргините и т. н. Казват, че имало дори такива снимки, но аз не съм ги виждал. Неговата история може да се види –  в колко фирми, с различни босове е бил съдружник. Та питам – този човек, когато влезе в политиката, обяви ли някакво солидно финансово състояние? Добре ще е да се види дали в първата декларация, която е попълнил, Борисов е отбелязал сериозна сума? Дали снимките с парите в чекмеджето му са истински – дори това не е особено важно. Важното е, че дразнят много хората. Затова така раздразниха и самият Борисов, който хвърля много енергия да играе пред хората „народен човек“. Сега, обаче съмнението се загнездва – дори да не повярваш, че парите, чекмеджето или снимките са истински, то със сигурност ще си кажеш: „Ако няма пари в това чекмедже, то може те да са в друго, на друго място, в друга каса, по друга сметка и т. н. През годините Борисов е бил или сериозен бизнесмен или на сериозна държавна длъжност. Би би било много интересно, ако се установи, че един сериозен бизнесмен като Борисов, е  влязъл  в политиката беден като църковна мишка. Нека компетентните органи проверят това. Сигурен съм, че ще стане много интересно. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Който може сега ще си лъска имиджа с това, което знае. Защо сега? Защото вече всички го знаят. Омертинанти.

  2. Показателно е, че дори такъв заклет СДСар и антикомунист като Методи Андреев е срещу кликата на Борисов. Значи му се вижда края. Дори в днешния „Труд“,19 юни, отличаващ се само със суперлативи по адрес на „великия важд“ има разгромно интервю с проф. Д. Алексанзрова – „Езиковите зрелища на политиците са унизителни за народа“. И това е показателно: щом такъв сервилен лакей на Тиквата, като П.Блъсков – гл. редактор, който не даваше и дума да се обели срещу него в неговия вестник. Щом и плъховете бягат, значи кораба потъва. Следват Тома Биков, Спас Гърневски, Менда, Деси и останалата ГЕРБска сволоч. Последната ще бъде кърджалийската…Ц.Караянчева

  3. „Лед тронулся, господа присяжные заседатели“ – Остап Бендер.

  4. Едно момче от Банкя България спасява.

    Народа си несретен със себеси дарява.

    По нощи тъмни страшни то лошите лови.

    За родината своя шосета то строи.

    Едно момче от Банкя история твори.

    С Меркел и Макрони то вече е на ти.

    А,папата глава му погалвал е дори.

    Велик си Бойче,мзачкай ,мачкай гадовете. Ние с ме теб,народът.

  5. Ех, Митоди! Га яде дипутатски кифтьета от ръкатъ на Тиквата харно ли ти беше? Що тъй сига му мислиш злоту? Храни кучи да тъ лай. Спря да тъ храни ли? Ни са хубаи тез рабути. А аку той ричйе да му върниш туй дйету ти й дал? Тугас ко прайш?

  6. Вижда се краят на един грозен,отвратителен,тежък и унищожителен период от живота на държавата ни.Такива дни България не е имала дори и когато е била във войните след Освобождението от турско робство.За 30г беше унищожено всичко, което народа беше построил в материално и духовно отношение.Българите са сведени до една безлична и нереагираща вече на нищо и никой тестообразна пихтия,лесно поддаваща се на обработка.Но не бойте се деца -винаги има изход от всяка беда!

  7. Тоя период от 30 години и особенно периода Борисов показва колко ужасни хора има в България!
    Хора които мразят други хора и мислят само как да крадат!

    30 години разрушаване на това което за 40 години бе направено!
    Борисов е еманацията на изродите!
    Ако след падането му и не влизането му в управлението не се прочисти държавата ни от гербаджиите ще затънем още повече!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *