Медведев: САЩ използват живота на украинците като разменна монета в своята игра

Съединените щати залагат и използват живота на украинците като разменна монета в своята игра, докато всички руснаци, загинали в настоящия конфликт, ще бъдат отмъстени, каза Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност (СБ), съобщава ТАСС.

В навечерието на изборите за Конгрес на САЩ, насрочени за 8 ноември, Медведев се пита как демократите и републиканците могат да платят за победата си или да обяснят загубата си на Капитолийския хълм.

„За настоящия екип на Байдън, както и за техните опоненти републиканци, валутата всъщност е една и съща – ненужният за тях живот на гражданите на митичната и далечна държава Украйна. Украинците са разменна монета в голямата американска игра. Тези задокеански „герои“ с лекота слагат украинското агне на жертвения олтар, за да измолят от езическите си богове триумф в политическите си битки“, написа Медведев в своя канал в Телеграм.

По думите му, за САЩ „всички средства са добри“. „С живота на украинците се плаща както за безкрайните доставки на американско оръжие, така и за „труда“ на инструктори и наемници. С тях са готови да платят, дори използването на „мръсна бомба“, добавя Медведев.

Той обръща внимание, че в този конфликт „страдат и нашите хора“. „Но единствената разлика е, че нашите хора ще бъдат отмъстени. Всичките. И на бойното поле, и в други зони, далеч от бойните полета. И със сигурност това ще стане не в рамките на несъстоятелни съдебни процеси. Ще се случи по други начини“, категоричен е зам.-началникът на Съвета за сигурност на Русия. И добавя, че „само след няколко години никой т днешните пламенни защитници на киевската фашистка хунта дори няма да си спомня за украинците“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. С нашите управляващи подлеци и предатели
    Българският народ го чака СЪЩОТО ИЗТРЕБЛЕНИЕ
    в полза на терористи и фашисти.

  2. ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ НАШ ВЕЛИК РУСКИ БРАТ ДИМИТРИЙ МЕДВЕДЕВ ИМАШ ОБИЧТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЕЗ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБЕ БРАТ ПОБЕДА ЗА БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *