Руската Дума Забрани ЛГБТ Пропагандата, глобите стигат до 6500 долара

Физическите лица, които се занимават с ЛГБТ пропаганда ще се наказват с глоби от 800 до 6500 долара.

Депутатите в Държавната дума единодушно гласуваха на първо четене законопроект за забрана на ЛГБТ пропагандата в Русия.

Автори на съответните поправки в пет действащи федерални закона са почти 400 от общо 450 депутати, включително председателят на Думата Вячеслав Володин. Според тях “публичното одобрение на нетрадиционните сексуални отношения е заплаха за демографския ръст и икономическото развитие на страната”, предаде БТА.

Законопроектът предвижда забрана на “нетрадиционните отношения” и на педофилията в медиите, интернет, рекламата и киното. Забраната се отнася за всички руски граждани, а не само за непълнолетните, както беше досега.

Освен пропагандата на “нетрадиционни сексуални отношения” сред децата се забранява и разпространението на информация, която може да предизвика у тях желание да си сменят пола. Физическите лица, които се занимават с ЛГБТ пропаганда ще се наказват с глоби от 800 до 6500 долара. Глобите за пропаганда на педофилия са от 3000 до 13 000 долара.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Още едно потвърждение на предсказанието на ВАНГА. Русия не само ще спаси света от Щатите, тя ще стане негов духовен водач.В близкото бъдеще вместо България Турция ще стане хъб на руския газ към Европа. Като е тъп един човек, или ръководството на една държава и Бог не може да му помогне. Ако винаги се правиш на малък, на прост,ако винаги чакаш друг да мисли вместо теб, мястото ти е на бунището.В дивата природа има десетки случай, когато царят на животните се бои от някое много по дребно, но смело животно.Нашите случай на смелост и на разум в исторически план са толкова рядко, тъжно и срамно “ „празен чувал прав не стои“ – Гьоте.

  2. Кръвта вода не става.
    С братята и сестрите ни сме едно.
    Братята и сестрите ни от Русия.
    Да,
    Не е важен размера на кучето в битката, а размера на битката в кучето.
    Мили братушки,
    Бог да ви пази.
    Които сме с вас- с вас сме!

  3. България също трябва да вземе незабавно пример от Русия!Незабавно ,защото ще се погуби в изпратения либерален сатанински свят!

  4. Шефовете на нашите евроатлантици са педофили, наркомани, педераси и тем подобни.Да проумеят на кого служат.Не изпускат възможност на международни срещи да се снимат с тях.Срам и позор!

  5. Кой е България и кои са “нашите” евроатлантици?
    Те ли са България и наши ли са?
    Докато чакате- от умрял писмо.
    Взимайте се в ръце- вие сте България.
    Те не са ваши и наши.
    Променете се мисленето.
    Иначе- у кюпа сме яко.

  6. МЕЧТАЕМ СКОРО ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ МИЛИ СВЯТИ ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ ИДВАЙТЕ ИМАТЕ ОБИЧТА ПРИЗНАТЕЛНОСТА И НАДЕЖДАТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД БЕЗ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ

  7. сокерес - древно ромски джорналист каза:

    гейството и лесбийството са забранени да се рекламират и пропагандират в Русия, една от причините да съм на страната на Русия, лесбоклуците и хомо панделките вън от Бг

  8. Господа, другари от БСП, Станишев се връща в България ще иска да оглави вашата партия. Първата му работа ще бъде е да ни набута Истамбулската конвенция. Заради тази конвенция той вече се е скарал с Радев и Нинова, но удари на камък. За неговата сексуална ориентация недвусмислено говори втората сричка на неговото име!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *