Мафията ГЕРБ трябва да бъде Унищожена!

Погромът над България продължава. Най-големият враг на българите е проамериканската мафиотска партия ГЕРБ, откраднала и узурпирала държавата, изпълняваща чуждата заповед българската нация и държавност да бъдат унищожени.

България е под окупацията на примитивни и откровени криминалисти, политкретени и олигофрени, които продължават да смучат от нашите данъци и да крадат еврофондовете, а ние продължаваме да плащаме охраната на един лоясал банкянски бандит, за да не го ликвидират неговите аверчета.

България продължава да е под окупацията на няколкостотин маргинали, които ограбиха изработеното от другите и превърнаха държавата в гангстерска джунгла, в която корупцията бие всички световни рекорди, а жизненото равнище на населението е на последно място не само в Европа.

Съвременна България е антидържава. Това е държава на прозападната мафия.

Срещу нас, народа, обаче стои противник, който е парализиран от животински страх да не се сетим за какво става дума, докато не ни ликвидира напълно.

Българите са единодушни, че новият, назначен му от запада, „елит“ на страната е сбирщина от бандити и западни агенти, пълни боклуци и откровени идиоти“. Това обаче е опростяване на нещата. Защото такива унищожителни поражения върху България не биха могли да нанесат дори най-отявлените кретени. Значи, причината не е само в психическото им състояние или морала им, а в техния властови статут, който въобще не се определя или избира от „този народ“ в „тази страна“. България е жертва на прицел, а снайпериста е във Вашингтони действа с помощта на местни помагачи – продажници. Думата ни е за ГЕРБ и т. нар. „умни и красиви“ „градски десни“- те са част от международната мафия, която ги е назначила за гаулайтери над „туземното население“, обречено на изчезване, като индианците в САЩ. Съдбата на „тази страна“ не ги интересува. Те са пазачите на концентрационния лагер.

Мафията е терорист и убиец и трябва да бъде ликвидирана.

Ситуацията е „те или ние, народът“. Спиралата на взаимната „омраза“ се навива и натяга… докато не се скъса.

И за първи път в историята ни предстои истинска национално-освободителна война, която ще се води с всички допустими и недопустими средства.

Това не е просто цел. Това е съвсем близкото бъдеще.

А по пътя дотам всички средства са позволени – извънредно положение, разпускане на парламента, метеж, саботажи, революция, създаване на правителство на гражданско общество вътре или извън България, граждански арести на мафиотите и главатарите им преди да са офейкали, приобщаване на полицията и жандармерията, на българските мюсюлмани и роми… а в краен случай напускане на България и действия от чужбина…

Мафията трябва да бъде унищожена. Всички средства са позволени и легитимни. Skandalno.net

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ЕДИН процент от празните приказки беше „облечен“ в реални действия, днес xaлът ни щеше да е съвсем друг!

  2. Ние ако бяхме такива герои, до сега не на три морета, а на три окена щяхме да си мием краката, но не сме. Другарите Борисов и Каракачанов, че и останалите шушумиги са представителна извадка на племето. Смирненски ясно го е написал като закон Божи – „Приказка за стълбата“. Единственото, което ни сплотява е открито външно нападение, но за съжаление няма противник в околността, когото можем дори при това положение да победим.

  3. СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДОЙДЕ СЛЕД РАЗСТРЕЛ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ПРЕДАТЕЛИ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА УНИЩОЖИМ МАФИЯ ГЕРБ

    • Анонимен, ами разстреляй ги, де, защо още чакаш? Лесно е да призоваваш, аз не мога да го направя. И ти не можеш. А който може, не е сред народа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *