Мария Силвестър в Кървава Война със Зуека и Рачков! Виж Тук:

Мария Сил розооБи Ти Ви и Нова телевизия няма да мирясат никога и дори водещите са в открита война.

Мария Силвестър, която води „България търси талант“ не пропусна да каже няколко пъти, че шоуто е номер едно, като иронично добави, че за разлика от други, не кара хората в залата да крещят и да повтарят като папагали очевидното. Милион и половина зрители гледат младите таланти и никой не може да се похвали с такъв рейтинг, удари се в гърдите Мария.

Довечера Зуека и Рачков ще й отговорят с дружен рев, който ще бъде подет от публиката. „Ние сме каквоо – номер едно!“ И шоуто е какво – много якоооооооооооо“

И двете телевизии използват различни трикчета да си увеличават рейтинга, крещене, скандиране, въвличане на публиката в екранни ексцисии до припадък…

Зуека Р сутиениРачков и Зуека се появяват я по сутиени, я с кокошки на главата, а Мария Силвестър буквално ги отвя, като цъфна с розова рокля, тип гейша, огромна панделка на гърба, която приличаше на крила на извънземно с несъразмерна дължина, което пък я караше да се препъва на сцената. След като показа произведението на шивашкото изкуство, тя бързо се преоблече, за да не падне по очи пред зрителите.

Михаела Филева пък смело цъфна да журира по къси панталонки.

Довечера отговорът в „Капките“ се очаква да е жесток. След като миналата седмица миха краката на Фънки в леген, сега се очаква някой да цъфне по бански.

А зрителите се чудят защо е това заяждане, когато предаванията са в различни дни и в неделя гледат едното, в понеделник другото. А може би цялото надлъгване е заради рекламодателите, които напоследък са кът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/1QxrpTpMsoA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *