Мария призна: Искам бебе, но не забременявам лесно

Гущеров Мария1Мария Гущерова призна, че много се надява скоро да има второ дете.

 „Надявам се това да стане  бързо, защото Марая ми е казала, че иска  сестричка. Ние с Хриси също сме дали поръчка на щъркела и чакаме той да е благосклонен към нас.

Само че имам проблеми. Забременяването ми с Марая беше много трудно. а сега се оказва, че пак не е лесно. Прекалено много работя,  динамиката, на тялото, душата и сърцето ми е много голяма и според мен няма начин това да не ми се  отразява. Обаче няма да намаля темпото, защото само с този ритъм на работа  се чувствам жива. Ако  нещата при нас  не се случат по нормалния начин, вече сме решили да използвам други методи, но до последно се надявам, чудото де се случи,  казва певицата.

Мария смята, че у нас всяка втора жена  има репродуктивен проблем и това е заради забързания ни и стресов живот, но пък има всякакви начини, по които можеш да станеш родител, стига истински да го желаеш.

Оказа се, че певицата е ходила и в училище за родители и там я научили, че българите сме особена порода. Все очакваме най-лошото и даже не можем да се зарадваме на хубавото. Затова вярвам в това, че колкото си по-положително настроен към живота и към онова, което ти се случва,  толкова по-лесно ще получиш нещата, за които мечтаеш.

Научих се да мисля позитивно, категорична е Мария.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *