Васко Кеца се забавлява на гей-курорт в Гърция

Васил Найденов и ИвайлоВасил Найденов от години  обича да почива в Гърция, да събира тен и впечатления, да трупа спомени и емоции,  издават негови близки.
Певецът често  препоръчвал на всичките си познати да прекарват ваканцията си  в южната ни съседка, където имало тихи и спокойни  плажове, чудесни малки ресторантчета  и куп забележителности.“Там едновременно човек си почива, релаксира и се обогатява културно, като любезни гидове го развеждат на красиви места и научава интересни исторически факти и като отиде, може да запее „Казано честно всичко ми е наред“ – убеждавал ги Кеца.

Певецът най-много обичал да отсяда и  на Аспровалта и точно това място разпалено  препоръчвал на познатите си. Курортът обаче е повече известен като място, където се събира тихо и потайно на гей обществото на Балканите. Там всяко лято отиват актьори, певци, художници и всякакви  мъже с нежни души и сърца от Сърбия, България и Румъния, а напоследък  и от цяла Европа. Там те на воля обменят международен опит по всякакви културни и не само културни теми.

Често Васко отива с продуцента си Ивайло.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *