Мариана Попова Натири Веско Плачков и си хвана Нов Любовник: Вижте Кой:

Певицата Мариана Попова най-после реши да спре с изтърканата плоча колко много обича любимия си Ханес.
След като години наред тръбеше колко е влюбена и как не може дори да диша без него, тя реши да спре с преструвките и да сложи край на цирка – „вечни годеници“.
Гласовитата певица му отпуснала края, дала воля на чувствата си и се залюби първо закратко с актьора от плевенския театър Веселин Плачков, който изигра ролата на Левски. А след мимолетната си авантюра с него, Попова започна лавстори с журналиста от Нова телевизия Богомил Грозев, носи последната клюка. Двамата имали тайна връзка от няколко месеца, като се срещали инкогнито в специално наета любовна квартира. Но отскоро вече двойката афишира връзката си открито.
По информация на нейни приятелки, Попова се е изнесла от големия апартамент, който делеше с италианеца и си е взела нов, където Богомил често се навъртал.

Още преди няколко месеца певицата започнала да качва снимки с Боги и то не приятелски, а издаващи интимността между двамата. Те или се прегръщали, или правели муцунки срещу обектива, или се снимали на вечеря, а под всяко фото пишело, че много се обичат. Двамата развивали бурна дейност и във фейсбук, като непрекъснато си пращали сърчица и любовни емотикони.

За за бъдат нещата все пак в рамките на приличието, журналистът се представял като най-добрият приятел на Ханес.

Мариана е от хората, които не забравят предателствата. Преди време тя хвана любимия си в изневяра. Той се покая и се върна в дома им, кълнейки се, че случилото се няма да се повтори. Но певицата реши все пак да си му върне за унижението. Тя открай време има една дозина обожатели, а избрала Богомил като най-ревностният й и предан ухажор.

Богомил Грозев също не е светец в личния си живот. Той дълго време преследва съпругата си Кристина, дъщеря на актьора Антон Радичев. И не се успокои, докато не й надяна брачните окови. Щастието им трая няколко години, след което палавият новинар започна да й кръшка. След последната му забежка, той бе позорно изгонен от къщи, като го изоставиха едновременно и съпругата, и любовницата му. Но, както е видно, Богомил бързо е намерил утешение в обятията на Мариана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *