Ани Цолова Къса с Журналистиката! Захваща необичайна професия! Виж Тук:

Ани Цолова взриви феновете си, като заяви, че обмисля да зареже телевизията, за да сбъдне своята голяма мечта.

И мечтата не е да става актриса, или да пише книги, а да се занимава с интериорен дизайн. Нямам необходимото образование, но имам стил и усет и това е най-важно, призна водещата на сутрешния блок по Нова телевизия, която вече никак не се плаши, че ако я свалят от екран, ще остане без работа.

Цолова не крие, че често напрежението в телевизията й идва в повече и от дълго време обмисляла план да излезе от задъханото публицистично ежедневие, в което се е вкарала сама и да тръгне по нов път, без да се обръща назад.
Таланта си на дизайнер тя открила сама, когато преди три години купи къща и се нанесе в нея със съпруга си Васил и сина им Калоян. Къщата е в баровски софийски квартал и не била в задоволително и добро състояние, но Ани успяла да я промени изцяло отвън. До такава степен, че жилището вече изглеждало кокетно и красиво. Водещата сама обзавела и всички стаи, като се доверила на интуицията си. Не потърсила чужда помощ нито за тапетите, нито за пердетата. Дори възглавничките си ушила сама.
Сега домът й е много изискан и водещата е готова да го покаже на всички, които не искат да живеят по стереотипа. Освен това приятелки започнали да я търсят за съвети какви мебели да купят за новия си дом. Те били сигурни, че ако Цолова започне собствен бизнес, ще изкарва много повече пари, отколкото в телевизията, въпреки че заплатата й там не е никак малка. Увещавали я с думите: „Не се притеснявай за клиентелата. Разчуе ли се веднъж колко си добра, ще се образува опашка от мераклии да им обновиш домовете!“
Единственото, което засега спира Цолова в творческо-дизайнерския й устрем, е че не е сигурно действително дали ще й потръгне бизнесът. Засега заплатата й е сигурна, а къщата й е купена с ипотечен кредит.
Съпругът й Васил не влага и стотинка в домакинството и всичко лежи на нейните плещи. Затова най-вероятно Цолова ще поотложи реализацията на мечтата си, поне докато изплати дома, а това няма да стане скоро, разказват колегите й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *