Мара Отварачката става продуцент, напуска „Пайнер“

Мара Отаварачката1От певица Мария се издига до продуцент. „МХГ“ са инициалите, които стоят зад новата музикална компания на фолкаджийката, която тя и съпругът й Християн Гущеров  основали преди месец.

Предметът й на дейност абсолютно се конкурира с този на АРА и „Пайнер“ и е записване, издаване и разпространение на аудио- и видеопродукти,  импресарска  продуцентска и мениджърска дейност плюс издаване на клипове и албуми. Гущерови са надушили големите пари, които стоят зад промотирането и продуцирането на нови певци и певици и сега вместо да пълнят гушата на Митко Димитров, ще работят за себе си.

Създаването на компанията е сигурен  знак, че  Отварачката ще напусне „Пайнер“, защото договорът й с компанията изтича в края на годината, а и какъв е смисълът тя да дава пари на друг да й прави клипове и да разпространява песните й, след като си има собствена издателска къща?

Плюс това техниката, с която разполага, е много по-модерна и по-скъпа от тази на Митко. Вече се е договорила и с добри режисьори и озвучители, които ще работят за нея.

Мария ще записва не само себе си. Тя и съпругът й планират  да продуцират  млади таланти в новата си музикална компания. Заради по-добрата техника и условия, които предлагат, най-вероятно ще привлекат и някои от утвърдените вече имена в бранша, като първата ще е Емануела.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *