Маги Халваджиян послуша Вулева и си направи прическа

Маги подстриганЯвно Маги Халваджиян е доста суетен, или непрекъснато чете жълтата преса.

След като Албена Вулева иронично написа, че съпругата му – фризьорката Кремена трябва да се погрижи за външния му вид, да му подстриже косата, да я среше и да я измие, снощи продуцентът се появи в Нова телевизия в доста по-прегледен и приличен вид.

Той беше скъсил косата си поне с десет сантиметра, беше прясно измита и почти сресана. Дори брадичката му беше намалена и изкусурена. На няколко пъти Халваджиян подчерта, че обмисля и да се обръсне гола глава и непрекъснато попипваше новите си кичури.

Той отговори на Вулева, без да я споменава, че предаването не е крадено, а просто е купен лицензът, защото това е едно прекрасно шоу , което грабва цял милион зрители пред екрана. Хората му се радват и ние сме длъжни да им го дадем, каза безадресно той.

Във вчерашното издание той се разсипа да хвали изпълнителите, продуцентите, гримьорите, педагозите, водещите и да повтаря – това е нечовешко добро, човече, това е страхотно.

Фънки отново беше натикан в миша дупка и или не му даваха думата, или произнасяше няколко вдъхновени, дрънчащи на кухо похвали.

Целият лайв мина под мотото, може да ни е умряла циганката, но ние ще се хвалим сами.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *