Люси Дяковска и Камелия се хванаха за косите пред нотариус

Люси и Камелия3Люси Дяковска и Камелия едва не се хванали за косите и стигнали почти до  физическа саморазправа заради апартамент.

 С много уговорки те успели да продадат жилището, което се водело на Камелия  за около 47 000 евро с договорката да си разделят сумата, въпреки че всички пари за него броила певицата.

Но докато стигнат до реализация на сделката, още като влезли  при нотариуса Камелия се накокошинила, показала мускули и  нападнала Люси с нецензурни думи, искайки всички пари за себе си.

Певицата удържала стоически на нападките и категорично  отказала да влиза в пререкание в кантората. „Окей, това е твоето мнение по въпроса, но аз имам друго. Или го приемаш, или продажба няма да има!“, отсякла тя, запазвайки самообладание.

За грозната разпра се похвалила  самата Камелия пред приятелки, като заявила със завидно самочувствие, че натирила бившата си възлюбена и можела да й вземе всичките пари, защото й била в ръцете. Първоначално изкуствената  блондинка хитрувала и отказвала да подпише документите за продажба на жилището,  смятайки да го остави за себе си, понеже й се полагало като подарък  от връзката им с Люси. Тя била убедена, че певицата има много пари и е длъжна да обгрижва любовниците си и но накрая склонила със стиснати устни за продажбата.

 На сделката присъствала и настоящата любовница на Камелия – щерката на Йорданка Христова Ивана, която била там за кураж, морална подкрепа и най-вече да натрият носа на Люси.

Певицата била доста обидена от нахалното държание на Камелия и й припомнила, че я е издължала две години, давала й е всичко, което описка, но отсега нататък апартаментите и тоалетите й са грижа на Ивана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *