Елен Колева върна апартамента на Майонезата

Елен и Майонезата гДълбоко обидена от думите, които Сашо Майонезата отправи по неин адрес,  Елен Колева  му върна ключовете от апартамента, който той й подари преди година и половина.

Омерзена съм, нямам какво да коментирам, заяви тя в телевизионно предаване, където я въртяха на шиш да признае колко гаджета има и кой е новият й. Нямам гадже, каза троснато актрисата. Колкото да ровите и да търсите, няма да намерите друг мъж в живота ми.

Стана ясно, че не точно Сашо я е изгонил, а тя този път си взела багажа и го напуснала. Това е нейната версия, а до напускането се стигнало, когато тя открила, че е следена, а телефонът й се подслушвал. Майонезата сам призна, че я държи на къса верижка, но никой не предполагаше, че е стигнал дотам да слухти за всеки един неин разговор с приятелки или колеги.

Когато говорели за нов актьор или човек от театъра, Елен казвала – да симпатичен е. Това откровение веднага предизвиквало бурни реакции у приятеля й, за когото това вече било „морална изневяра“, както самият той се изрази.  Стана ясно и защо в грозното си изказване той я обвини, че тя харесва и други мъже.

Каква изневяра, когато ние просто обсъждаме един или друг, смаяни са приятелките й. Това са типично женски разговори, в които няма нищо страшно и странно.  Този тип е безумно и ненормално ревнив. Нищо чудно в апартамента на Елен да е имало и камери и подслушвателни устройства.

Актрисата отказа да коментира и каза, че за нея това вече е абсолютно затворена страница в живота й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *