Емануела отива в „Пайнер“ след като роди

ЕмаануеелаЕмануела  обмисля след като роди, да отиде в друга  продуцентска компания.

До този извод тя стигнала след разговори с Преслава, с която станали доста близки. Преси я убедила, че при Митко Пайнера ще й е много добре и е крайно време да се махне от „Ара мюзик“.

Според слуховете,  причината Емануела  да обмисля сериозно трансфер, е, че синът на Динко Динев – Димитър, който е баща на растящото в утробата й бебе, не бил особено доволен от факта, че тя продължава да работи във фирмата на бившето си гадже. Той искал да я откъсне от предишната й среда и да я направи изцяло нов човек. А най-тайните му планова се криело желанието да я откаже напълно от сцената и да я върже в къщи да дундури бебето.

За да няма излишно напрежение в така нареченото семейство, певицата веднага започнала да обмисля различни ходове, с които да запази хем семейния мир, хем кариерата си.

Засега тя се съгласила да намали участията си до мининум, тъй като коремчето й вече личи и няма нужда като Кали да се прави на героиня до деветия месец. Митко й е осигурил достатъчно пари да кара спокойна и безгрижна бременност.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. EEEba si izwanzemnata HRACHKA…

    Eba si idiotkata gnusna, eba si seljankata mirizliwa….
    MARSHA VONJASHTA!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *