Атанаска от Павликени се чекне на плажа за селфи на „най- милото“ си

селфи вагинаСлед като никому неизвестната сервитьорка Атанаска Тушева от Павликени стана за един ден звезда в ютуб с истерично и пиянско изказване в защита на любимия си Азис, друга мацка тръгна по лесния път на славата.

Незнайна силиконка вирна крака на бургаския плаж, за да направи селфи на вагината си. Явно решила, че най-милото й се нуждае от най-голямо внимание, тя заемаше различни пози, за да види в коя срамотиите й ще излязат в най-благоприятна светлина.

Разбира се, тя не е Колумб и не е открила Америка и селфитата. Пръв цъфна гол срещу самоснимачката Валери Божинов, последва го Коцето, а после палава девойка се щракна под полата в дискотека.

Разбира се методът е иновативен само заради мястото. Досега на никого не му беше идвало наум, че може да се разкекерчи на плажа пред сума ти народ и да започне да щрака междукрачието си. А банският е тип прашка и не оставя нищо на въображението.

Наблюдателни пичове, които присъствали на странната гледка и даже самите те я снимали за спомен  твърдят, че силиконката била добре епилирана, всичко й било на мястото си, но банският пречел да се получи пълна пищност и натурализъм на снимката. Друго щеше да е да е голичка, размечтаха се те.

Тяхното фото пък получи куп харесвания и България явно ще се сдобие с още една селфи героиня.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *