Емануела призна: Да, бременна съм, но няма да се женя

0

ЕмануелаНе исках толкова рано да се разчува, но пък всяко зло за добро, каза Емануела, притисната от журналисти, които й зададоха ребром въпроса бременна ли е или това е поредният слух.

Бременна съм, плодът е на три месеца и се постарах да посещавам гинеколога си тайно, но папараците все пак ме хванаха, призна певицата. Просто ме видяха как излизам от клиниката.

Таткото е Димитър, син на Динко Динев, единият от двамата известни милионери братя Диневи. Младежът е завършил престижен унирерситет В Англия  и в момена работи за фамилията, но в София, където е и жилището му, близо 200 квадрата в тузарски квартал.

Димитър е по-малък от певицата, но това не е пречка за любовта. Двамата се запознали в  столичен клуб в началото на годината, когато певицата била все още в развод с любимия си Никола, който се ожени за нея пред цяла България, а месеци по-късно й изневери. Вследствие на което дамата с буен нрав го изгони.

Не, няма да се омъжа за Димитър, категорична е Емануела. Вече минавах под венчило и виждате какво става. Подписът не е важен, важни са чувствата между двама души. Димитър е много щастлив, че ще става татко, глези ме, трепери над мен, двамата много се обичаме, а любовта ни е достатъчна.

Певицата каза още, че няма намерения да се нанася в палатите на Диневи в Свети Влас, ще си живее в София и вече се е преместила при Митко и живеят заедно. Все още те не знаят пола на детето, но са сигурни, че ще е желано и обичано.

Емануела има син Христо от първия си брак, който вече е тийнейджър и го гледа баба му. Тя пък няма намерения да се отдаде на бременността си и да пази леглото, а смята да работи върху проектите си до последно, за да не разочарова феновете си. Бебето се очаква да се роди в началото на януари.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *