Люси Дяковска в сълзи – Камелия избяга с друга

Люси КамелияПевицата Люси Дяковска най-после призна в ефир въртящата се  от няколко месеца из медиите  клюка, че с Камелия са разделени. Звездата от немската група No Angles обяви, че в момента няма истинско гадже до себе си, а Ками се е изнесла тихичко  от семейното гнездо.

Любимата на червенокосата певица, която стана известна  единствено с връзката си с Люси, е отишла при друга жена. Изневярата разбила сърцето на Дяковска, защото преди да си събере дрешките, Камелия я мамела с другата, докато любимата й журираше „Музикална академия“.

„ Много е тежко. Разделих се с любовта. Това е проблемът и мъката, с които в момента се боря“, не скри тъгата си певицата. Освен за уюта и гардероба на любимата си, Дяковка се грижеше за нея и в професионален план, прати я на курс по фотография, запозна я с много известни личности, купи й кафене, в което скъпата й да се изявява и да запълва дните си. Тя изобщо не  предполагала, че половинката й ще я предаде и зареже заради друга жена точно в момента, когато двете планираха да си осиновят дете или родят дете.

„Когато се роди племенникът ми Крис, в мен доста неочаквано и много силно се събуди майчинският инстинкт. Знам, че ще бъда отговорна едновременно  като майка, и като баща. Знам, че съпруг или мъж няма да имам до себе си, но мечтая да стана майка“, призна си  Дяковска.

Освен това цялото й семейство я притиска за наследник.  Сякаш всички са се наговорили. Ще си намеря половинка, а след това ще имаме и дете, категорична е певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/adCHPXGBc1o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *