Ужас! Майката на 100 кила проститутка, бащата – клошар

100 килаОтвратителна тайна изплува от миналото на рапъра 100 кила. Собственият му баща се разприказва пред медиите и то не за друго, а за да вземе някой лев за интервютата си. Димитър Янакиев разкри, че сам гледал децата си в България, докато жена му проституирала в Гърция.

Като бяха малки, се грижех за тях, не ходех на работа, жена ми пращаше пари, ама нали някой трябваше да стои до момчетата, да ги наглежда, да бди да не тръгнат по лошия път, оправдава се Димитър. Жена му го молела да си намери работа, говорела му, че й писнало само тя да изкарва парите, но той бил привързан към децата, твърди мъжът.

Доколко наистина е бил привързан е ясно от факта, че в момента и двете му момчета не искат да го погледнат. Те все още са привързани към майка си, не само заради парите, които им пращала да живеят прилично. Явно има и някакъв друг проблем, който и тя и децата премълчават. Янакиев твърди, че тя ги заплашвала, че няма да им дава повече пари, ако се върнат при баща си. Двамата обаче са независими, пари имат предостатъчно, но упорито избягват родителя си.

Преди няколко месеца Димитър изригна в медиите: „Яворе, моля те, обади ми се!“ Явор обаче не откликна  на зова за помощ. Приятели на рапъра твърдят, че бащата бил като попивателна. Колкото и пари да му дадеш, веднага ги изпивал. Каквото и да му дадеш, го продавал и всичко отивало за алкохол. В началото момчетата се опитали да му помогнат, но не успели. Майката също не искала да вижда съпруга си, но подържа топли отношения с децата.

Тя пък твърди, че не се занимавала с древната професия, а като много българи чистела чужди къщи и гледала болни хора, за да изкарва прехраната на семейството си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ykKaDgiTYR4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *