Георги Първанов получи „Златен скункс“ заради провала си на изборите

Първанов скунксЗлатен скункс връчи репортерът Боби Ваклинов на президента Георги Първанов. В първия момент бившият държавен глава се направи, че не е чувал за такава награда и защо се дава точно на него.

Боби бавно и спокойно му обясни, че редакцията го е избрала да получи отличието заради обещанието му, че АБВ ще вкара двама депутати в Европарламента, а не е вкарала нито един и резултатът на движението е катастрофален. Първанов веднага се оправда с младостта на формацията си, с това, че не са имали пари за кампания, че движението тепърва ще набира скорост и общи приказки все от лексиката и репертоара на политиците, които избори губят, но не падат по гръб.

Той с отработена усмивка си взе гнусната награда, който най-вероятно после е запокитил някъде, след като е останал сам.

От телевизията обаче говорят, че президентът е бил втората избрана жертва. Целта на Боби Ваклинов била да сгащи Волен Сидеров и да му подари скункса заради пълния провал на изборите. Националистът обаче потънал вдън земя още от неделя вечерта и никой не знае къде се крие. Той нито дава изявления, нито коментира, дори не си е показвал носа пред хора след катастрофалната загуба на Атака.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/X7Pgbyk4pmU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Gergi ne e losh, ai w ABV kato hora ima mnogo stoinostni choweci…..Dr Jelev naprimer

    no politikata gi prinujdawa da stanat maskari

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *