Кончита Вурст изгря и на българска сцена

Мая КончПървият гастрол извън Австрия на победителката в Евровизия Кончита Вурст бе не къде да е, а в България. Засега само като имитация в шоуто „Като две капки вода“. Бутонът на късмета бе нагласен така, че на кротката Мая Бежанска й се падна брадатата певица.

Сега аз не мога да разбера като да го наричам, той, тя, то ли…смути се в началото актрисата, но после заяви, че й харесва песента, въпреки че по време на Евровизия загасила телевизора. Имитацията на Мая беше почти перфектна, но Рачков и Зуека решиха да се гаврят докрай с евроценностите и евромисленето. Те опипваха брадата на Мая, повдигаха роклята й, говореха за нова Европа с третия пол начело и вбесиха Маги Халваджиян.

Аз съм много толерантен и всеки избира артистичния си образ. Не ме бъркат никакви трети полове, обратни и всякакви, но тук не можем да излезем от балкансикя си манталитет и вие сте пример за това, ядоса се продуцентът. Вижте публиката как ръкопляска на изпълнението на Мая, каза той и по негова команда цялата зала започна да ръкопляска.

Ама ние ги приемаме различните бе, Маги, развика се Рачков. Ето на, аз съм жена, но цял живот съм принуден да ходя в този костюм и тази противна вратовръзка. Питаш ли ме? И то само защото обществото не ме приема по къдрички  и жартиери.

Публиката изръкопляска двойно по-силно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gs1q_GpM0vA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *