ЛУД ЛИ Е?! Борисов в несвяст: Къв е тоя Путин, че ще ми противоречи! Кат съм казал, че ще има тръба- значи ще има! Виж Тук:

След колосалния провал на Бойко Борисов и министрите му в Русия, дежурните по любов платени български медии се заеха с непосилната задача да изчистят окаляния в сибирска кал премиерски имидж. И заваляха едни статии-памфлети, преливащи от хвалби и оправдания – кое от кое по- абсурдни и лъжливи. А свързващата ги нишка е, че на финала, естествено, вината е на БСП! Евалла… и ашколсун… на такива „правдиви“ медии. И кой кат нас, че ги имаме.

И изведнъж се оказа, че ГЕРБ са и винаги са били най- върлите защитници на трите големи енергийни проекта с Русия! Да, същите тези ГЕРБ, които в правителствен доклад от септември, 2017 г. обявиха Русия за заплаха №1 за националната сигурност на България. И същият този Борисов, който се примоли на САЩ да свалят визите за българи, защото той им угодил като лично спрял трите руски проекта.

С жалката си надежда и единствен коз „че по- големият винаги прощава“ (думита са на Борисов пред Путин), премиерът и министрите му заминаха на посещение в Русия, за да се молят за възстановяване на общите енергийни проекти между двете държави. Борисов се надяваше руснаците да откликнат на идеята му за газовия хъб „Балкан“ или поне да отклонят една тръба от “Турски поток“ към България. Но Путин категорично го отряза.

Това е не просто провал, а пълен позор за самия Борисов, който само преди няколко години спря много по- изгодните проекти за България – „Южен поток“, „Бургас- Александруполис“ и АЕЦ „Белене“. Затова, премиерът си позволи немислимото – да излъже най- нагло, и то в присъствието на руския президент, че се договорили за тръба до България от „Турски поток“.

„Категорично „Турски поток“ влиза на територията на България“, изтърси Борисов на брифинга, който дадоха заедно с Путин след срещата.

Кремъл светкавично реагира и опроверга наглата лъжа на българския премиер: „Не, не са се договоряли нищо“. Не се предвижда никакво отклонение на газопровода „Турски поток“ към България, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков… и лелеяната тръба на Борисов остана само в главата му.

Но кой е Путин, че да опровергава решенията на българския министър- председател?! Щом Баце е решил, че ще има тръба- значи ще има! А и една лъжа повторена сто пъти- се превръща в истина. Вярно е, че такива чудеса се случват само в България, но на Боко туй му е достатъчно. И инструктира министрите и платените си журналисти да продължат да повтарят изобличената от Кремъл дърта лъжа, представяйки я за чиста и девствена истина:

„През България ще минава тръбата за „Турски поток“ и ние ще имаме възможност да транспортираме газ“, заяви тази сутрин енергийният министър Теменужка Петкова, която също беше в делегацията в Русия. Същата се изцепи още, че: „за това има ясна воля от страна на Путин“!?!

Но колкото и Борисов, и министрите му да повтарят лъжата за „Турски поток“ – няма да я превърнат в истина. Защото руснаците нито предвиждат тръба до България, нито пък ще строят и захранват газов хъб. Кремъл го заяви ясно и точно. И ние нямаме причина да не вярваме.

Борисов отчаяно се опитва да превърнe позорния си провал в Русия в триумф. И разчита за това на онези 70 % българи, които не са гледали брифинга с Путин и не четат независими интернет медии, а вестниците на Пеевски. И зяпат соросоидно-платените Нова тв. и бТВ. Защото ако се информираха от Скандално.нет например, щяха да разберат, че вместо планираните два дни, в Москва Борисов бе такаунизен, че се прибра в България само след 12 часа.

Цветан Цветанов, който само седмица по- рано се скъсваше да лае по президента, че с визитата си в Русия очерня евро-председателството ни, се оказа доста по- благосклонен към посещението на шефа си. И към същите тия „презрени“ руснаци, които инак неспирно громеше с евро-атлантически плам.

„Борисов всъщност отиде да се извини на Путин за провала на „Южен поток“ и АЕЦ Белене от името на БСП, защото именно социалистите провалиха проектите“, изцепи се най- безочливо Цветанов.

А само няколко години по- рано, ГЕРБ хвърляха атлантически огън и жупел върху БСП, че лобирали в полза на Русия за строителството на „Южен поток“ и „гьола“ АЕЦ Белене!

И не, не Орешарски спря „Южен поток“ (отговаряме на троловете предварително). Тъкмо обратното. Правителството на Орешарски, което просъществува само една година, всъщност размрази замразения преди това от ГЕРБ проект и започна ударно да строи. А изпадналите в опозиция ГЕРБ не спираха да го атакуват за това. Тогава дойде американският сенатор Джон Макейн и принуди Орешарски да спре работата. Притиснат от американците, Орешарски спря строежа. Но официално „Южен поток“ беше прекратен от ГЕРБ и Бойко Борисов, които междувременно се върнаха на власт. А в първите работни дни на втория си кабинет Борисов спря едновременно и „Южен поток“, и строежа на АЕЦ „Белене“. Това е истината. И е лесно проверима в интернет.

А глобалната истина е, че на Борисов и ГЕРБ все някой друг им е виновен – я президента Радев, я Корнелия Нинова, я извънземните… Да приписваш провалите си на другите, след като от 10 години държиш цялата държавна власт, е признак за абсолютна селяния и тъпанарщина. А издава и безсилие и некадърност… Защото когато човек е кадърен – личи по работата му. А когато не е – се обгражда с медийни слуги и платени манипулатори, които най-нагло да лъжат, мажат и лъскат зловещия му имидж на национален предател… който в родовата памет ще остане единствено като човека, който погреба България! Дами и господа… Бойко Методиев Борисов! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Отлична статия.Самата истина,но остава въпросът- Что надо делается?.

  2. Само един момент да се ощипя, пак ,за да се обедя,че не санувам поредния кошмар.
    На последък доста често ми се случва,чудя се докога и защо?

  3. Тъп народ тъпо правителство. Най лошото е че дори и да го свалим сега това правителство след 3 4 месеца пак ще се само изберат….

  4. Големи лайноядци се извъдихте и най-вече тази никаквица Надя Колева,каквото и да пишете никой не вярва на червените ви простотии.Ходете да пасете на друга поляна,тази не е за вас,Борисов е и ще бъде и за напред, защото всички други са некадърни и крадливи псета.

    • Ха-ха-ха… Големи смешки разправяш РЕКС. Напиши още какво мислиш по различните политически въпроси. Така няма нужда да ходя на цирк за да се развеселя. Чудесно изпълняваш ролята на клоуна. Браво!

    • Лайнояд си ти РЕКС, защото не виждаш или не искаш да видиш истината. Сигурно си на някоя добре платена длъжност от номенклатурата на ГРОБ. Борисов щял да бъде и за напред, имал е добър учител в лицето на Тато ! Жалко е, че съществуват такива безмозъчни индивиди в България.

  5. Путин е заплаха не само за България, а за целия свят. А простотиите,които видях в тази статия са смешни и грозни. Но какво да се прави-злобата, завистта , отчаянието водят до такова патологично състояние.

    • Мелания, ти си патологично състояние. И си го постигнала благодарение на грантовете на Сорос! Платена подлого!

  6. рекс и мелания, вие сте утописти и фашизирани лъжедемократи. Идете там от където сте или по-точно се скрийте под полите на майките си! Дотегна ни вашата бойкова простащина, наглост, крадливост,самохвалство и какво ли още не. Крадохте, ядохте, лъгахте -СТИГА!!! Ще го изберете пак, ам друг път!На тези избори до всеки гербер ще има по двама, че и трима наблюдатели ! Ще внасяте чувалите и ще подменяте вота, пак- друг път!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *