Лудият репортер съвсем изкука: Пусна клип как Изхвърля бившата си Ковра Александра! Виж ВИДЕОТО

лудия репортерДаниел Петканов не мирясва и иска да види  бившата си приятелка Александра Богданска да се търкаля в калта, както и да не излезе никога оттам.

Той подготвял отмъщението си старателно и дни преди да направи шокиращите си разкрития за изневерите на Александра, е пуснал видео, на което се вижда как изхвърля куфарите и нея самата от личния си автомобил.

За целта той нарочно я извикал на паркинг, на който бил сигурен, че има видеонаблюдение и пред камерите разиграл сцената с мятането на куфарите от колата – унизителния момент, в който тя стои неловко и отчаяно, а той мъжествено й изхвърля багажа.

„Лудият репортер“ веднага изискал записите от видеонаблюдението и пуснал клип в профила си, но за негово нещастие никой не му обърнал внимание. Дори на заглавието „Когато приятелката ми е ковра“

Петканов очаквал всички да го попитат защо си гони гаджето, но хората си помислили, че двамата се готвят да ходят на почивка и сцената всъщност е нервно товарене на багажа.

След като разбрал, че първият му клип няма да мине, той написал сърцераздирателната си изповед, как го направили елен – лопатар и как трябва да се навежда, когато влиза където и да било, за да не закачи рогата.

Тогава вече сайтовете гръмнаха, а хиляди препатили, или просто злобни  мъже го подкрепиха.
Видно  Петканов е твърдо решен да съсипе Александра, която заради него влезе в болница. Тя изпадна в тежка нервна криза  от огромната гавра и режисираните обиди от неизвестни хора, с които я заляха  след разкритията на бившия й.

Голяма част от хората в мрежата вече го питат докога ще се занимава с нея и кога ще престане.

Веднъж – добре – бил е обиден, реагирал е. Но това постоянно мачкане, публикации на клипове, шаржове, снимки и гаври на всички идват вече малко в повече.

Даниел Петканов се оказа просто един дребен и отмъстителен мъж без никакво достойнство, коментират жени, които вече горко съжаляват смачканата Александра.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК:

https://www.facebook.com/daniellpetkanov/videos/1269274653083362/

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Хора оставете го да си излее мъката само той си зне как се чувства а ако вие бяхте на негово място замисляли ли сте се как ще се почувствате но вие все пак сте хора и няма да спрете да говорите ако всичко това се бе случило с вас друга песен щяхте да пеете

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *