Дарина Йотова вдигна завесата за отношенията си с Гери-Никол! Вижте какви са:

Дарина - ГериЩе плащам данъци и най-вече този – обществено мнение, заяви младата певица Дарина Йотова във връзка с навършването на пълнолетието си.

Не съм чакала 18-тия си рожден ден кой знае с какво нетърпение, понеже и преди това нямах много ограничения да живея така, както пожелая, призна Дара.

За празника събрах  всичките си приятели, даже дойдоха и доста от Варна. Наех една  танцова зала за купона, за да се съберем и да се повеселим и да има място за всички.

Тържеството беше супер.

Не е вярно, че съм натрупала много неизвинени отсъствия. Аз не ходя на училище просто.  В 12-ти клас съм, обаче съм  още от миналата година в самостоятелна форма на обучение и единствено отивам на изпити.

Не ми се ходи на училище, а ако въобще реша да продължа да уча, то ще е  актьорско майсторство, защото от малка си мечтая да стана актриса. Обаче се отдадох на пеенето и не мога да върша две неща  едновременно.

Дара призна, че мечтата й е да покори Америка, да завземе големите сцени там и да се прочуе. Но понеже не знае добре английски, това се отлага във времето, като начало искала да отиде в САЩ и да послуша как говорят хората, да усвои езика и акцента, да се пречупи и да се научи да се държи по американски и после да атакува класациите.

Не е вярно, че пуша трева и взимам наркотици. Не зная защо ги пишат тези неща за мен, пък и не ме засягат и не ги чета.

Не е вярно и че сме скарани с Гери-Никол. Приятелки сме и тя ми честити моята песен, а аз нейната. Може да сме конкурентки, защото сме връстнички, но има място и за двете ни на сцената, каза наивно новоизлюпената певица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *