Дарина Йотова се забърка в Страшни Неприятности! Вижте докъде я доведе звездеенето:

0

Дарина ЙотоваДарина Йотова преживява лоши дни.

Тя не само се бори за място на българската сцена, но явно ще трябва да се бори и за оставане в музикалното училище във Варна, където учи народно пеене от малка.

Младата певица от отбора на Криско реши, че е голямата работа, тръгна по турнета и участия, записа песен и съвсем забрави, че е ученичка. Тя се вясвала на занятия от дъжд на вятър, колкото да се изфука пред съучениците си, не влизала в часовете, не подхващала учебник и съответно… не могла да завърши годината!

Сега в школото се чудят дали директно да я изключат заради огромния куп отсъствия, или да я пуснат на поправителна сесия, на която обаче трябва да държи изпити почти по всички предмети. Тя обаче едва ли ще ги издържи и най-вероятно ще остане да повтаря класа.

Дара има още един шанс и той е да премине на индивидуално обучение като частна ученичка, но тогава пак трябва да държи изпити, за да мине в по-горен клас.

Образованието и дипломата обаче в момента са последното нещо, което интересува невръстната певица.

Тя иска да изгради кариерата си на всяка цена, докато все още е актуална и тв. зрителите не са я забравили. От няколко месеца насам певицата е на нож с Гери-Никол, като от първи приятелки, те се превърнаха в топ врагини – непрекъснато си подливат вода и мерят таланти и анатомични дадености.

Гери също напусна училище и е минала на индивидуална форма на обучение, но това не й пречи да се подиграва от профила си в социалната мрежа на Дарина, че не е преминала в по-горен клас.

Видно лолитката Гери – Никол вижда конкуренция в лицето на бившата си приятелка, защото не пропуска да я захапе по медиите с твърдения, че е жалка имитаторка.

Дарина има фенове, но няма пък самочувствието и парите на съученичката си и непрекъснато трябва да се отбранява от платени хейтърски атаки и медийни нападки.

Всъщност и за двете певици има място под слънцето и на сцената, но също така е вярно, че те не могат да се дишат.

Наскоро цяла група хейтъри направиха на пух и прах външния вид на Йотова и обявиха, че е грозна. Чувствителното момиче доста плакало от обидите и смятало, че зад бруталната атака в интернет стои богатата и самовлюбена Гери, която не иска да има конкуренция и я разчиства с нокти и зъби, твърдят приятелки на двете съпернички.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *