Миа Сантова вдигна тайна сватба! Виж тук:

Мия СантоваСлед рака на щитовидната жлеза, от който се разболях, внезапно се превърнах  в един егоист, но в добрия смисъл на думата, призна Миа Сантова.

Спрях да се колебая, спрях да чакам подходящия момент, започнах да преценям кое е добре за мен сега, а не в бъдеще. Затова и приех предложението да стана булка.

При други обстоятелства щях да се замисля, за претеглям всички за и против, но сега нещата станаха много по-прости. Със Светослав подписахме и вече официално сме семейство. Нямаше тъпани, нямаше тежки маси и дарове, нямаше тълпа, която да крещи горчиво и да танцува до сутринта. Така реших. Бяхме само ние и кумовете. Облякох бежова рокля, никога не съм мечтала за бяла, цялата в тюл и къдрички, призна журналистката.

Останах трогната, когато той ми предложи брак. Заедно сме от пет години, но все отлагахме да узаконим връзката си. Предложението беше свързано с мила дата от нашето минало. Много се трогнах.

Избрахме заедно пръстена и се оженихме без много шум.

Журналистката призна, че двамата се запознали в самолет, а Светослав бил толкова срамежлив, че пратил приятеля си да се запознае с нея и после да ги запознае.

На първата им среща  разбрала,  че е  умен и нециничен човек. От рядко срещаните.

А любовта им станала най-силна, когато се родило бебето им.

Спокойна съм и съм щастлива с него, сподели усмихната водещата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *