Луда ли е Калканджиева?! Пак си Прибра Тачо! Виж Тук:

Жени и Тачо 1Ако бракът на Жени Калканджиева и Тачо може да се сравни с компютър, двамата го рестартираха, ъбгрейднаха го и сега машината върви по-добре.

Две години след скандалното им участие във ВИП Брадър, в което по цял ден на пияна глава се караха и сдобряваха, сега отношенията им са доста по-улегнали.

През последната седмица два удара се стовариха на главата на миската. Почина майка й и едновременно с това бе обвинена от първия изгонен от Къщата Алек Сандър, че е неадекватна, защото взимала наркотици и то пред детето си.

Жени не се засегна особено от жестоките думи на изгонения участник и няма да хукне да му търси сметка. Тя е над нещата. И е непукист към явни клевети.

„Аз съм човек, който прави компромиси“ – заяви в интервю шестата по хубост в света. Няма да коментирам обвиненията за наркотиците, защото звучат смехотворно. Ако някой започне да се друса, няма да  го направи пред детето си.

Но като става дума за това, ние с Тачо  имаме едно прекрасно дете и аз надвих ината си и искам то да расте заедно с баща си, а не да го вижда само през събота и неделя.

Тачо има много положителни качества в характера си, които не се забелязват, защото хората виждат само лошите. Той е прекрасен баща, обаче като съпруг все още се учи, а аз съм учителката. В момента и двамата полагаме много старание да започнем отначало и съвсем на чисто.

Смея да кажа, че сме много добри  родители, обаче и двамата имаме проблем с егото си. Като две козлета на мост сме – никой не отстъпва! Той е млад и избухлив, а аз пък съм горда и не се примирявам лесно.

Но в името на детето сме заедно и работим върху недостатъците си, за да останем семейство, защото и двамата имаме нужда от това“, коментира Калканджиева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *