Страстната Пушачка Ернестина Шинова Шашна с Нова Идея за Дълголетие! Виж Тук:

Ернестина цигараЕрнестина Шинова откри първия дамски спортен клуб в България. Неуморимата актриса е сред малкото хора от своята гилдия, които все още са почитателки на здравословния начин на живот.

Може би заради себе си, а може би и заради мъжа си, Андрей Слабаков, който всички знаем като заклет пушач и непукист, талантливата актриса, сега превръща спорта в свой бизнес. Ерна пуши не по-малко от Андрей, но сега се е навила  да спортува, пък ако ще и да е с цигара в уста.

Спортният клуб се нарича No Gravity и целта му е да покаже на съвременната жена, че психическото натоварване и стреса могат да се преодолеят и човек може да запази за дълго своята физическа сила и красота, както и волята си да преодолява всякакви препятствия и по този начин да съхрани младостта си.

Ернестина и двете й партньорки в прохождащия спортен клуб са убедени, че  спортът и  здравословният начин на живот са двете могъщи сили, които помогнат на всеки да направи живота си по-смислен, красив и пълен с емоции и жизненост, а защо не и с още нещо…

Известна столична улица се превърна в  дом на новия дамски клуб, който предлага много забавни и полезни видове спорт. Тук можете да пробвате тренировки на въздушна йога, пилатес,  канго дъмпс, акробатика на пилон, стречинг, като има даже и гимнастика за бременни.  Дамите, маниачки на тема фигура, ще могат да ползват услугите на диетолог, психолог,  треньори и инструктори. Те ще помагат на желаещите да отслабват с подготвени специално за тях диети, ще има курсове по гримиране и спортни танци. Изобщо, ще се грижат на пълни обороти за постигане на истинска спортна форма и физическа красота за редовните посетителки на клуба.

Това е единствената надежда на феновете все пак да видят Ернестина сресана, а не с вечно вееща се безформена коса.

За подкрепа на спортистите, в клуба примамва със своята свежест и нов бар за плодови закуски, смутита,  фрешове и други здравословни и необходими за възстановяване на водния баланс на организма напитки. Е, със сигурност под щанда ще има и любимите на Ерна вина и коктейли, но  това засега се пази в тайна. В новото начинание участва и любимият мъж на Шинова, но както Андрей  сам признава – като момче за всичко! „Пренасям, отнасям, боядисвам, озеленявам и мета“ – споделя с присъщата си доза ирония Слабаков. Аз съм мъж на жена си – заявява без грам комплекс той!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *